reklama
karolq8
Fanka BB :)
Ja mialam ksero zrobic i zapomnialam u nas wszystkim zabieraja
Hope
podwójna mama :-)
Pytanie gdzie ja mam kartę ciąży
Kto mi pożyczy 
Po przeprowadzce nic nie mogę znaleźć. Jagódź łaskawa dzisiaj, śpi na potęgę a ja szukając dokumentów trafiłam w pudle na stare listy miłosne, pisane gdy miałam lat naście, rany jaki ubaw
Człowiek jak jest młody, to poziomem głupoty sięga do najwyższego szczytu Tatr...
Ocho, ktoś tu za plecami bączy i sapie, pora na drugie danie
:-)

Po przeprowadzce nic nie mogę znaleźć. Jagódź łaskawa dzisiaj, śpi na potęgę a ja szukając dokumentów trafiłam w pudle na stare listy miłosne, pisane gdy miałam lat naście, rany jaki ubaw

Ocho, ktoś tu za plecami bączy i sapie, pora na drugie danie

Ja też miałam robić ksero, siostra mi podpowiedziała bo jej też zabrali (rodziła w innym mieście) ale niestety poród mnie trochę zaskoczył i nie zdążyłam. Jaką radochę miałam jak na IP pani powiedziała,że przy wypisie oddadzą mi kartę 
persefona
Witam,
U nas też kartę ciąży zabierają...
Wpadłam sie przywitac,bo ostatnio nie mam czasu,żeby poczytac cokolwiek oprócz materiałów na egzaminy-a i tego nie mam czasu poczytać z moimi dziecmi. A najgorsze jest to,że cholera nikt mi nie chce pomóc i kazdy wierzy,że zdam na 5! A jak tu zdać jak nie ma czasu na naukę?! Ale nikt tego nie rozumie..ehh...Licze tylko na to,że trafie w łatwe pytania,bo jak nie to nie wiem co to będzie...
Musze sie do gina umówić,bo 6 tygodni juz minęło,a tu czasu nie ma. Może w przyszłym tygodniu zadzwonie.
U nas też kartę ciąży zabierają...
Wpadłam sie przywitac,bo ostatnio nie mam czasu,żeby poczytac cokolwiek oprócz materiałów na egzaminy-a i tego nie mam czasu poczytać z moimi dziecmi. A najgorsze jest to,że cholera nikt mi nie chce pomóc i kazdy wierzy,że zdam na 5! A jak tu zdać jak nie ma czasu na naukę?! Ale nikt tego nie rozumie..ehh...Licze tylko na to,że trafie w łatwe pytania,bo jak nie to nie wiem co to będzie...
Musze sie do gina umówić,bo 6 tygodni juz minęło,a tu czasu nie ma. Może w przyszłym tygodniu zadzwonie.
aina110
ja tez mam kartę
Ja jeszcze nawet wniosku o becikowe nie złozyłam.. ale już niedługo... jeszcze od prezydenta miasta dostaniemy 300zł za to,że Bob się uriodzić. Jakaś akacja,żeby się rozmnażać chyba
teraz czekam na jedzonko
Wiatr się zerwał.. brr.. chyba padac bedzie.
teraz czekam na jedzonko
marzena9
Mi kartę ciąży oddali ale u nas na stronie gdzie wypisane są dokumenty do becikowego wołami stoi, że ma być zaświadczenie od gina
Jutro miałam iść do gina na kontrol bo 6 tyg. mija ale ... dalej ze mnie coś leci
Jeszcze plamienie jest więc poczekam.
Mój upiorek też dzisiaj jakiś upierdliwy był a teraz śpi jak zabity od 15. Ale zaraz koniec tego spania bo znowu mi pokarm się zmniejszy.
Jutro miałam iść do gina na kontrol bo 6 tyg. mija ale ... dalej ze mnie coś leci
Mój upiorek też dzisiaj jakiś upierdliwy był a teraz śpi jak zabity od 15. Ale zaraz koniec tego spania bo znowu mi pokarm się zmniejszy.
reklama
lepidoptera
amandae - ja tez jakoś nie mam za bardzo czasu na regenerację
choćby teraz, oczy na zapałki (pogoda dobija), M w pracy, a Zosieńka niby jest grzeczna, ale spać za bardzo nie chce i co chwilę popłakuje, bo smoczek wypluty... zabawia się pluszaczkami z karuzelki, ale położyć się przy niej teraz spać się nie da, bo po chwili musiałabym wstać
U mnie w szpitalu też zabierają kartę ciąży, szkoda, bo miałabym na pamiątkę. Poza tym przy kolejnej ciąży nie musiałabym wysilać pamięci co i kiedy działo się z tą ciążą...
Dopiero w domu, gdy chciałam wypisać coś w albumie Zosieńki, jakąś datę, zorientowałam się, że mi karty nie oddali...
Ja niestety tez wracam do pracy po macierzyńskim i po urlopie:-(
z jednej pensji nie wyżyjemy:-(, ewentualnie zastanawiam się nad przedłużeniem sobie wolnego do końca roku, ale nie wiem co na to w pracy by powiedzieli. Poza tym wszystko zależy od tego, czy uda nam się znaleźć odpowiednią osobę do pilnowania Zośki. M pracuje na 2 zmiany, więc co drugi tydzień ktoś musiałby przychodzić tylko na 3 godzinki.
Czy Wam tez ciągle chce się jeść?? ja wciąż myślę co by tu wciągnąć...i jem, co mam pod ręką

U mnie w szpitalu też zabierają kartę ciąży, szkoda, bo miałabym na pamiątkę. Poza tym przy kolejnej ciąży nie musiałabym wysilać pamięci co i kiedy działo się z tą ciążą...
Dopiero w domu, gdy chciałam wypisać coś w albumie Zosieńki, jakąś datę, zorientowałam się, że mi karty nie oddali...
Ja niestety tez wracam do pracy po macierzyńskim i po urlopie:-(
z jednej pensji nie wyżyjemy:-(, ewentualnie zastanawiam się nad przedłużeniem sobie wolnego do końca roku, ale nie wiem co na to w pracy by powiedzieli. Poza tym wszystko zależy od tego, czy uda nam się znaleźć odpowiednią osobę do pilnowania Zośki. M pracuje na 2 zmiany, więc co drugi tydzień ktoś musiałby przychodzić tylko na 3 godzinki.
Czy Wam tez ciągle chce się jeść?? ja wciąż myślę co by tu wciągnąć...i jem, co mam pod ręką