reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Karolka witaj bidulko, mam nadzieję, że juz niedługo bedziecie w domku.

A mój dzisiaj nie dal mi wcale pospać, pobudka co godzine w nocy była. Nie wiem może on się nie dojada??
Teraz śpi ale co chwile sie kręci i otwiera oczka.

Hope współczuje Tobie tym przeżyć a teraz jeszcze przeziębienie, kuruj się!!

reklama
Hey. Ale nam się pogoda zrobiła:( 13 stopni na termometrze i wiatrzysko gorsze niż wczoraj :/ kolejny dzień bez spaceru będzie :( Dziś muszę się wziąć za sprzątanie bo jutro dziadki przyjeżdżają do Igora z wizytą. Chyba pora w końcu po 2 miesiącach wnuka zobaczyć.

jolek to widzę,że dziadkowie odwiedzają wnuczka tak czesto jak dziadkowie Remika i Gabi ;-)
Hope, karolka życzę wam szybkiego powrotu do zdrowia
Alex u nas nocka w miare spokojna, ale w dzień też non stop coś,teraz dopiero zasnął ale już się kręci

U nas zimno dzisiaj,choć słońce czasem przebłyskuje. Ja czuję się fatalnie. Rano chyba miałam goraczkę,bo mnie trzęsło i przykryłam się po sam nos,a ugrzać się nie mogłam. A jak wstałam to dopadł mnie ból stawów kolanowych-ten co miałam pod koniec ciąży. O masakra....Wzięłam panadol i troszkę przeszło. Ale nie wiem czy to nie ma związku z jakimś grypskiem-oby nie...
Maluch dziś niespokojny, a ja marzę o drzemce.

Hej:)
No dzis ponuro jak nie wiem co...
karolka trzymam kciuki zeby ten wasz obyt w szpitalu szybko sie zakonczyl.
jolek u mnie moja mama jest niemalze codziennie mimo ze pracuje nieraz po 12 h dziennie to i tak chocby o 21 i na chwilke to zawsze zajrzy... Za to moj ojciec wnuczki nie widzial ach szkoda gadac...

U nas pogoda niezła. Byliśmy na spacerku w mieście. Tatuś nas zawiózł - robił zakupy a my w tym czasie spacerowaliśmy, kupiliśmy chlebek i nawet sandałki dla mnie. Bo z wczorajszego spaceru wróciłam z jednym butem w garści - urwał sie pasek na przodzie :wściekła/y:
Młody w sklepie na postoju zaczął marudzić to musiałam wózkiem jeździć, a pani ekspedientka pomagała mi buty założyć i gdyby nie ona i jej pomoc pewnie bym ich nie kupiła. A tak rzeczywiście okazały się fajne i wygodne - zobaczymy jak się sprawdzą podczas dłuższych marszów z wózkiem.
Cycki mnie bolą strasznie, młody sutki mi ciamka i nie wiem co mu zrobić z tym. Już się nie moge doczekać wizyty w tej poradni laktacyjnej - mam nadzieję że coś pomogą, bo jak dotąd to więcej rozczarowań tą naszą służbą zdrowia niż miłych wspomnień.

reklama
Dziewczyny pisałam dziś ze Styną. U niej wszystko ok poza tym,że się krocze jeszcze babrze. Malutka rośnie zdrowo:) Nie ma dalej kompa dlatego nie udziela się. Pozdrawia wszystkie gorąco.

Salsera
my myślami byłyśmy z Tobą. Do nadrabiania zbyt wiele nie masz:) Gratuluję kochana i buziaki dla Was.
Pamiętaj do podmywania używać Tantum Rosa. Szybciej się goi i przynosi ulgę:tak:

A ja się dziś nasprzątałam i mi plecy wysiadają. Jeszcze mnie prasowanie czeka. Zaraz się za to biorę bo M na 22 idzie na nockę i nie wiem czy mi -potem mały da cokolwiek zrobić bo na razie śpi.

Do góry