reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

my dzisiaj pierwsze szczepienie program na 6 malutka tak plakala biedna:( dobrze ze mam mozliwosc tak szczepic bo nie wyyobrazam sobie 3 wklucia na raz. a na szczepienia dodatkowe darujemy sobie. Nastepna 28 lipiec

reklama
Hejka :-)

U Nas dzisiaj też zdecydowanie chłodniej :tak:

My będziemy szczepić skojarzonymi + rota , szczepienia mamy w ostatnim tygodniu czerwca.

a ja tak troche z innej beczki
ile kup może zrobić maluch? z mojego leci od godziny jedna za druga - już 4 pieluchy zasrał i dalej sie napina... chyba się troche wystraszyłam bo nie wiem czy coś mu nie dolega:szok:

Moja tez sra dziś na potęgę (przepraszam za wyrażenie, ale tyłek ma odparzony nadal i stale tylko przebieram:confused2:).
Ogólnie to moja mała prawie wcale nie śpi w dzień... myślałam, że to przez upały, ale dziś jest przyjemnie w domu, a Zośka co zaśnie, to max po 40 minutach się obudzi...

w nocy niewiele lepiej:confused2:, śpi po 1,5 godziny...
wykończy mnie to dziecko ...

Po długiej nieobecnosci witam sie i ja:-) melduje,że u nas wszystko w porzadku:-) mały jest przesłodki i bardzo spokojny:-)
tylko nie wiem kiedy znajde czas zeby Was nadrobic:-)

reklama
Do góry