reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Tu się zbierało no i jest. Zaczęło się gradem no a teraz grzmi. Może lepiej teraz niż w nocy... kurde jak ja nie cierpię burzy :/:/:/

A u nas strasznie wieje. Już jedna burza przeszła = 3 grzmoty i 2 błyski, 5 minut deszczu.
Teraz wieje na kolejną i pociemniało troszkę, ale większość ostatnich burz przechodzi bokiem.
Mój bąbel ma dziś problem z przysysaniem się. Chyba czuje że matka wnerwiona.

Młoda to na pewno. Mój mały jak mam ciśnienie też ma z tym problem i szaleje z nerwów więc co by się nie działo ja się staram nie denerwować.

U mnie też burzowo, więc Mała popłakuje i na cycu wisi. To pewnie przez ten deszcz i grad taka pogoda, że spać nie może, ale też kupki od rana nie robiła i dopiero teraz po masażu brzuszka się Jej udało zrobić. Zastanawiam się co zjadłam, że taki problem miała cały dzień.

Jolek - Ty małego wykąpałaś, bo się obsrutał, a moja mała wczoraj po włożeniu do wanny się załatwiła :baffled:, tata musiał szybko wyjąć, czyścić wanienkę i kąpac od początku:-D, co już jej się nie podobało, bo za długo trwało, a u niej wszystko musi być szybko, natychmiast, bo inaczej całe osiedle słyszy, że coś nie tak:dry:

Persefona - gratulacje!!! Niezła jesteś, ja nie wyobrażam sobie teraz nauki, zwłaszcza, że niedługo z niedospania zapomnę jak się nazywam, już teraz potykam się o własne nogi:baffled:

u mnie deszczu brak i gorąco... pfff... pływam!
persefona gratulacje!ja tez mam w sobote absolutorium:))
chciałabym,żeby u mnie trochę popadało

U mnie już po deszczu i znowu świeci słońce :)

Lepi
ale jaka radość u mnie bo mały ostatnio jakoś mało mi się załatwia, zazwyczaj ze wspomaganiem, a dziś sam tak z siebie i to jak się załatwił :-D

Ostatnia edycja:
reklama
lepi, jolek, żeby nie było, że tylko u was sa kąpielowe niespodzianki , to u mnie dzisiaj tez pojawiła się pokąpielowa kupa na świeżo upranym ręczniku ;)

Do góry