reklama
mloda_i_piekna
Fanka BB :)
A u nas strasznie wieje. Już jedna burza przeszła = 3 grzmoty i 2 błyski, 5 minut deszczu.
Teraz wieje na kolejną i pociemniało troszkę, ale większość ostatnich burz przechodzi bokiem.
Mój bąbel ma dziś problem z przysysaniem się. Chyba czuje że matka wnerwiona.
Teraz wieje na kolejną i pociemniało troszkę, ale większość ostatnich burz przechodzi bokiem.
Mój bąbel ma dziś problem z przysysaniem się. Chyba czuje że matka wnerwiona.
Matusia
U mnie też burzowo, więc Mała popłakuje i na cycu wisi. To pewnie przez ten deszcz i grad taka pogoda, że spać nie może, ale też kupki od rana nie robiła i dopiero teraz po masażu brzuszka się Jej udało zrobić. Zastanawiam się co zjadłam, że taki problem miała cały dzień.
lepidoptera
Jolek - Ty małego wykąpałaś, bo się obsrutał, a moja mała wczoraj po włożeniu do wanny się załatwiła , tata musiał szybko wyjąć, czyścić wanienkę i kąpac od początku, co już jej się nie podobało, bo za długo trwało, a u niej wszystko musi być szybko, natychmiast, bo inaczej całe osiedle słyszy, że coś nie tak
Persefona - gratulacje!!! Niezła jesteś, ja nie wyobrażam sobie teraz nauki, zwłaszcza, że niedługo z niedospania zapomnę jak się nazywam, już teraz potykam się o własne nogi
Persefona - gratulacje!!! Niezła jesteś, ja nie wyobrażam sobie teraz nauki, zwłaszcza, że niedługo z niedospania zapomnę jak się nazywam, już teraz potykam się o własne nogi
reklama