reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
młoda i piękna witaj w domku :-)

Kamcia współczuję i łączę się w walce z tym paskudztwem, tylko, że mi położna powiedziała, żebym na razie nic nie smarowała, ale chyba w końcu coś postanowię, bo czasem to wytrzymać nie idzie.

My byliśmy na spacerku i teraz Antek śpi w ogrodzie przy babci, a ja mam chwilkę dla siebie. Chyba pójde pod prysznic, bo upał u nas dziś okropny i pocę się jak cholera. A czy wy też czujecie, że zmieniłyście zapach? Ja cały czas czuję mleko na sobie.

Mloda i piekna witaj:)

Kamcia wiem co czujesz tez mnie meczy :( jak mam isc do toalety to juz mi sie plakac chce

Melia ja czuje mleko i oprocz tego mam wrazenie ze smierdze mimo ze uzywam dezodorant perfum przemywam sie nawet kilka razy dzienni i dupa strasznie mnie to denerwuje

hahha melia u nas mleko jest wszedzie i wszedzie je czuc :p kapu kapu kap ... :-D
my dzis bylismy na 1-szym spacerku i bylo cudownie, piekna pogoda,park,drzewka,ptaszki itp
juz tyle sie nasiedzialam nalezalam w tym domu buuu.... ale wozeczek od niedawna mamy i oczywiscie lało jak juz by sie moglo wyjsc...
a na maju chyba nidy wszytskiego nie nadrobie.. tak malo czasu na wszystko.. ale widzialam, ze dombar pisala, iz spotkalysmy sie po cc na sali haha niezly zbieg okolicznosci! superrr ;)

młoda witaj spowrotem

oj dziewczyny ja to do wuceta chodze chyba raz na tydzień... albo moze 2 razy w tygodniu;-) a najlepsze że jak idę na 2 to bujam się na tym kiblu do przodu i do tyłu żeby jakoś lepiej poszło:sorry2::-p

melia ja tez wszędzie czuję mleczko .. ale jakoś mi się ten zapach jako tako podoba:-p
więc nie jest źle hehe

my też po spacerku ... ledwo doszłysmy na plac zabaw to zaszła czarna chmura!! no i się schowaliśmy w takim domku zabaw aż przeszło (po 5 minutach) i znów wyszło słońce i piekło.. no ale że było wsyztsko mokre to wrócilismy do domku i tyle ze spaceru :-)

idę piec ciasto bo jutro mam imieninki , bedą goście bedzie grill....
mam nadzieję że pogoda też będzie :-p

no włansie plany się zmieniły:sorry2:
dziś będzie ciasto i pizza...
a grill będzie w dzień dziecka bo jutro niestety znajomi będą do późna pracować , a dzisiaj grilla się nie da zrobić prze pogodę.. wiec bedziemy w dzień dziecka grillowac hehe
ale się cieszę :-)
a ciacho już się piecze więc musi być dzisiaj :-p

Witam się już domowo :) jupiiiiiiii

Ale i tak jestem troszke przerażona , Zuzia mi się kompletnie rozregulowała stała się lękliwa nie chce zasypiać krzyczy masakra jakas nawet nie zasnela w foteliku jak wracaliśmy
Mamuski czy któras miala doświadczenie z taka sytuacja helllpppp kiedy to minie

o kurcze ilonka na moje przytulaj, całuj, głaszcz, choćby cały czas żeby tylko czuła, że jesteście blisko, że jest bezpieczna, że jest już w domku. na pewno szybko będzie ok. uściski dla was kochane !

reklama
no właśnie nosimy mówimy do niej całujemy cuda wianki już oczka zamkniętne po chwili przebudza sie z płaczem :( do cyca na dłużej nie może sie przystawic bo nie może sie skupić ale mam nadzieje że z każdym dniem bedzie tylko lepiej
Napewno też dużó da jak ja sie wyspie a nie jak w szpitalu na tapczanie z mała razem co ona zajmowala 3/4 łózka bo za cholery w szpitalnym łóżeczku nie chciała spać wręcz darła mi się biedna wiec nie stresowałam dzidzi mojej kochanej
Mam nadzieje że szybko zapomni o tym pobycie i bedzie jak nasza dawna Zuzanka Sasanka że pokrzyczała jak mam nie zauważały że niunia głodna jest

Do góry