8
86ania86
Gość
ja tez czekam dziewczyny jeszcze, ciekawe jak dlugo jeszcze....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witamy się, my już w domku, wypuścili nas w drugiej dobie po cc. Ciężko dochodzi się do siebie, boli cholernie ale za to synuś jest cudowny i tylko cały czas by wisiał na cycusiu
Jak nabiorę więcej sil to Was nadrobię
Wyobraźcie sobie że leżałam z MająPolką na sali pooperacyjnej :-)
Pozdrawiam wszystkie mamusie i trzymam kciukasy za te w dwupaku.
Kurcze kobiety nie wiem gdzie się na ten temat zapytać więc piszę na ogólnym. Ja rozumiem dochodzenie do siebie po porodzie trochę trwa ale ja się zastanawiam czy ze mną wszystko OK a mianowicie jak tak troszkę pochodzę to czuję parcie na odbyt. Zwłaszcza po stronie nacięcia. Upierdliwe to jest bo już poradziłam sobie z zaparciami a tu takie kwiatki. Wiem że to dopiero tydzień minął ale czy wy też macie podobne odczucia ??
hej kochane, witam się z Wami poporodowo w formie świetnej, szczęśliwa na maxa i zakochana bez pamięci w mojej malutkiej drobince jak będę miała chwilkę to opiszę swój poród, życzę takich każdemu. było ... wiem, że zabrzmi to dziwnie, cudownie!