reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

emikaa polog moze trwac 6-8 tyg, to tylko nasza Kamcia taki fenomen, ze 10 dni i koniec ;-)

No i musialam zaliczyc dlugi spacer po zakupy, brzuch tak mnie ciagnal, ze myslalam, ze nie dojde. Ale posiedzialam w domku i juz przeszlo...maly jakos od 2 dni taki spokojny jest, dzisiaj juz sie wystraszylam, bo z pol godz go budzilam ale w koncu dal matce oznaki zycia :tak:

Melia
nie ma to jak w domku, najwazniejsze, ze juz u siebie

reklama
Mandrzejczuk jutro rodzimy kochana! Księżyc się gapi wielkim ryjem u mnie przez okno - coś z tego musi być :) Jak byłam na zapisie to właśnie jedna rodziła a inna przyjmowała się na oddział tzn z porodem :)

Witam wieczorową porą
Normalnie nie mam czasu,żeby tu zaglądać. Maly przestawił mi rytm dnia totalnie. A teraz padam na twarz,a on za chwile cyca zawoła...ehhh...dobra kończę,bo literki mi się marzą.
Jutro pełnia-dziewczyny rodzić!:tak:

mandrzejczk 10 dni to było z Viki z Emmą o jeden dzień dłużej:-D
wogole z nią wsyztsko o jeden dzień dłuzej... pępuszek tak samo:-p hihi
i Ty się dziewczyno tak nie denerwuj , bo jeszcze nam przy kompie zaczniesz rodzić ...
kochan awdech i wydech , mam nadzieję że się autko szybk i tanio naprawi.. a jak co krzycz na cała okolicę że rodzisz i nie masz auta to Cię ktoś podrzuci:-D

stynka ciesze się że lepiej się czujesz .. czekamy tu na Ciebie :*
melia ciesze sie że w domku już jesteś :-)

a ja dzisiaj wykończona po zakupach.. zaraz spać idę :sorry:
kupiłam sobie stanik.. jedyny dobry na mnie..
a jak się położ yłam to plum i mój cyc chce wypłynąć z niego:wściekła/y: chyba się wkurzę..
no już lepszego nie znajdę w moim rozmiarze ehhh

aha edit...
jak ma któraś fona w orange , to na innym podforum koleżanka podała taką stronke na darmowe kody ...
http://www.telepolis.pl/news.php?id=21381

kurde od godziny spac nie moge, mam tak mocne skurcze, ze ani usiedziec ani ulezec :-( a najgorsze jest to, ze nie potrafie ich zmierzyc, bo nie mam kurde stopera w telefonie ani sekund mi nie pokazuje....boli mnie w podbrzuszu i w plecach, cisnie na klopa a jak siadam to nic zero! I kurde nie wiem czy to po kolacji mnie tak wzielo, czy cos sie zaczyna dziac...

Mandrzejczuk daj znać jak po nocce, czy się Oskarek wykluł?

A ja już nie wiem co mam robić żeby tę moją leniuszkę wyprosić z brzucha..:-(

Jejku ja też już chciałabym żeby ten mój uparciuch się ruszył z brzuszka.. A tu nic. Zwariować można z tym czekaniem. Każdy dzień staje się coraz dłuższy.

Ciekawe jak tam Mandrzejczuk - może się doczekała w końcu ;)

W sumie czemu by nie, jest już tylko 4 dni do terminu, więc Mandrzejczuk kciuki trzymamy! Albo zmęczona nockę odsypia..

Myślałam że najdłuższe są ostatnie 2 tygodnie, nie sądziłam że każdy dzień po terminie może się jeszcze bardziej dłużyć :szok:

reklama
amandae - dzisiaj pełnia i niby faktycznie może to mieć wpływ. Może coś się ruszy.
Ja mam chwilami wrażenie jakby mi synek już sięgał ręką na zewnątrz. Dziwne uczucie.

Do góry