reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

no to Alex gratuluję czopa :-D

a jak jutro pełnia to trzeba się wziąść za obcinanie włosów... bo w pełni obcinane później lepiej rosną:tak:
wiec szybko ciachnę końcówki i będzie super extra:-p

reklama
Witam u nas dalej ciężko szwy bolą krocze opuchnięte jak diabli. Muszę przyznać że gdyby nie rodzice nie dałabym rady, no ale powoli się dostrajamy i z dnia na dzień jet lepiej. Teraz tylko musimy nauczyć małą spania w łóżeczku bo ona uparcie nie chce w nim spać. Postaram się teraz trochę więcej tu zaglądać ale wciąż mam problemy z siedzeniem, wiec nie jest łatwo. Myślę o was cały czas i trzymam kciuki.

a ja jestem wsciekla!!!!!!! Jak cos sie w poniedzialek spiepszy to caly tydzien do dupy! Zje*** nam sie samochod przedwczoraj mrygaly nam wszystkie kontrolki i wskazowki opadaly a teraz dzownil moj maz ze padl alternator albo szczotki, albo grom wie co, bo zostawil go w warsztacie do srody i znowu kur*** kasy pojdzie, czym ja teraz na zakupy pojade? Czym ja do szpitala pojade? No nieee jeszcze jak nie urodze do terminu to juz wogole sie wkur*** :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Styna Słonko kuruj się my tu czekamy na ciebie:) Przyzwyczajaj małą do łóżeczka bo będziesz się męczyć tak jak moja siorka. Mała ma ponad rok i dalej śpi z nimi, a ona narzeka na niewyspanie. Ostatnio w końcu się przyznała,że to jej wina,że mała z nimi śpi. W szoku była,że mój mały śpi w łóżeczku i potrafi sam zasnąć, bo ona swoją małą musi wybujać,żeby ona zasnęła.

Mandrzejczuk, standardowo jak się wali to wszystko na raz.

Dobry dzień
wink2.gif
wink2.gif

Ha musze sie pochwalić dostałam 3 ze sprawdzianu
laugh.gif
laugh.gif

Byłam na wizycie
biggrin.gif
i ginka badając szyjke powiedziała OOoo .

Ze nie powinnam chodzić z takim brzuchem .
jezeli nie urodze to 30maja mam wizyte
biggrin.gif
wink2.gif

Cześć laseczki :-)

My dziś wyszliśmy do domu i jakoś do siebie dochodzimy :-) Boli mnie jeszcze wszystko, ale najważniejsze, że już w domu. Pierwsza kąpiel za nami i daliśmy radę :-) Nie mam jeszcze za dużo pokarmu, ale nie poddajemy się :tak: Jutro postaram się coś więcej napisać. Pozdrawiamy i całujemy.

hej hej, pytanko z innej beczki, odnosnie połogu...a dokłanie odchodów :) pologowych...jak to u Was wyglada, mija 10 doba, a ja nadal krwawię i to dość obficie czasami...czasem jest to juz troche rozowawo - czerwone,ale czesto tez zywa czerwona krew, ile to moze jeszcze trwac, a moze lepiej isc skontrolowac czy wszystko ok?

emikaa bez stresu u mnie to trwało prawie miesiąc,były dni że prawie nic nie ciekło, a potem nadrabiało niestety:(

reklama
ojj dokładnie - co do tego krwawienia popołogowego, mija już 5tyg od porodu a ja jeszcze podkrwawiam, a najbardziej jak coś podniosę lub mała ssie;/ za tydzień mam już wizytę popołogową i zobaczymy..i tak jak u Jolek - bywały dni, że już już myślałam, że cisza, a na drugi dzień jakby ktoś poderżnął...nie wiem czemu tak - po pierwszym porodzie było podobnie..a sama miesiączka wróciła dopiero po 8śmiu miesiącach

Do góry