reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jolciu pozdrowię pozdrowie :-)

biedna nie ma neta i nie ma jak na bb się udzielać .,..
no ale mam nadzieję że niedługo będzie miała :-)

a ja jestem śpiąca .. dziewczynki spią więc chyba sama sie położę:-p

reklama
nom.. pada i wiejej... masakra... chyba dzisiaj nigdzie nie wyjdziemy bo za zimno , a ja z tym gardłem jeszcze:confused2:

dolina na maxa...
spać mi się chce ... ale Viki sie obudziła to sobie nie pośpię :-p

Witajcie dziewczyny;-)
Melduję,że wróciliśmy dziś do domku. Jak znajdę chwilkę,to opiszę poród i nadrobię wszystkie wątki. Dziękuję za gratulacje i razem z Remikiem trzymamy kciuki za te jeszcze nierozpakowane mamusie. Pozdrawiamy

Persefona witajcie w domku:)

Kamcia to pocieszające,że nie tylko my taką pogodę mamy... mój mały też się wybudza, mam nadzieję,że zdążę jeszcze obiad szybko zjeść

persefona, witaj spowrotem:-)
i zmień suwaczek:tak:ale najpierw ucałuj maluszka od bb-ciotek.

Maluch nam robi dzisiaj chrzest- trenuje gardło od rana, przysypia krótko i od nowa.Nie wiem czy to może od jedzenia, ale już nie dotykam budyniu i michałków.Mam nadzieję, że mu przejdzie, bo ciężko wytrzymać.

Jaipur ale mój mały dziś też jakiś taki nie swój i mało śpi, może to ta pogoda :/

Kamciu pozdrów od nas sroczkę koniecznie :) A jak ma jej synek na imię?

Ja własnie wróciłam ze spacerku, machnęliśmy rundkę wokół jeziorka mimo nieciekawej pogody. I dobrze, zawsze fajnie trochę się dotlenić, parę kilosów zrobić i teraz czekamy aż się ugotuje obiadek.

reklama
Salsera sroczki synek ma na imie Aleksander
jeszcze nie widziaam jak wyglada ... ale jak bedzie miaa dostep do neta to mam nadzieję ze jakieś zdjęcie wysle :-p

jolek może to przez poodę..
moje wczoraj dały mi popis :-p Vi szalała przez ponad godzinę i płakała non stop a później Emma dała popis przez pół godziny :-D hehe
ale mialam szaleństwo..
dobrze że wsyztsko wrociło do normy:-p

Do góry