Witam was melduję że nie mogę na razie do was zaglądać ponieważ wdała misie jakaś infekcja w krocze po nacięciu i nie mogę chodzić siedzieć jedynie jak leżę na boku z podniesioną nogą to jakoś daję radę a wiadomo do karmienia muszę zaciskać zęby i usiąść bo inaczej Nadia nie potrafi złapać piersi wierzcie mi że dosłownie płaczę z bólu jak ją karmię. Moja szanowna jest tak spuchnięta jakbym miała piłkę miedzy nogami trochę większą od ping ponga. Pozdrawiam was cały czas trzymam kciuki za rozpakowane i wciąż czekające. Mam antybiotyk więc może za kilka dni przejdzie.
reklama
Magda u mnie z cycem jest tak różnie, mały nie zawsze się naje więc butle mam w pogotowiu,ale ogólnie karmię cycem i staram się nie poddawać. Butlę daje w ostateczności.
Styna to się narobiło... Ty to się namęczysz. Trzymam&&&&&&&&&&&&&& żeby szybko przeszło.
Styna to się narobiło... Ty to się namęczysz. Trzymam&&&&&&&&&&&&&& żeby szybko przeszło.
Alex2712
Fanka BB :)
Daria trzymam kciuki, żeby szybko poszło!!
Styna bidulko Ty się nacierpisz, trzymam kciuki żeby szybko Ci przeszło!!
A ja wróciłam od kosmetyczki, brwi wydepilowane, nóżki pięknie zrobione i pomalowane na czerwono mam nadzieję, że nie będę musiała zmywać ich do porodu, u rąk tez zrobiłam manicure i pomalowałam na różowo żeby pasowały do jutrzejszej sukienki. człowiek od razu lepiej i piękniej się czuje!!
Styna bidulko Ty się nacierpisz, trzymam kciuki żeby szybko Ci przeszło!!
A ja wróciłam od kosmetyczki, brwi wydepilowane, nóżki pięknie zrobione i pomalowane na czerwono mam nadzieję, że nie będę musiała zmywać ich do porodu, u rąk tez zrobiłam manicure i pomalowałam na różowo żeby pasowały do jutrzejszej sukienki. człowiek od razu lepiej i piękniej się czuje!!
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Jolek chętnie wpadne i ci pomoge ;-)
Ja juz poodkurzałam
Ja juz poodkurzałam
jolkaa1989
Fanka BB :)
Ja wróciłam z zakupów i jestem padnięta! Może dzięki temu że tyle się nałaziłam coś sie ruszy Idę teraz odpocząć.
Jolek chętnie wpadne i ci pomoge ;-)
Ja juz poodkurzałam
Dzięki, ja już mam prawie sprzątnięte...zostały tylko gary do umycia :/
Ale nam się laseczki rozpakowują To która następna?:-)
reklama