reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Laski !
Ciekawa jestem ile zostało majóweczek do rozpakowania ??:tak::tak::tak:

U Nas ok, mały dam Nam dzisiaj w nocy popalić a ja zamiast spać to na necie siedzę hihi :-)
ale muszę Was nadrobić, chociażby minimalnie :-)

daria 3maj się:)

zanka ja jeszcze zapakowana,że hohohohohohoho! chyba zostanę jakimś szamanem i sobie wywoałam:(

Daria trzymam kciuki i czekamy na wiesci!

aina110 ja tez wywolalabym sobie tylko kurde jak i czym???
Juz mam po nocach schizy, dzisiaj snilo mi sie, ze poszlam do swoejgo gina, a on siedzial napruty w gabinecie i musialam przyjsc nastepnego dnia :-D tak wogle to nie spalam cala noc, moj to jeszcze twardo kima a ja juz wstalam, bo piekne sloneczko dzisiaj u mnie swieci.
Lezenie nic mi nie daje, wiec zbieram doopsko i bede latac do tej pory az mnie cos ruszy, a jak bede juz u kresu wytrzymalosci to walne se chyba podzialke tego olejku rycynowego;-)

daria trzymam &&&

mandrzejczuk, spokojnie, Ty nie jesteś jeszcze po terminie, więc doczekaj grzecznie a nie spieszysz się;-) Wiem,że chcesz ale to co maluch chce ważniejsze.

To ja się teraz dopiero przywitam:) Właśnie wcinam śniadanko i liczę na to,że małemu po rzodkiewce nic nie będzie..

Mandrzejczuk
ty posiedź kilka dni na tyłku, mały musi się przyzwyczaić do nowej sytuacji :-p

reklama
Kamcia mnie boli od kilku dni i żadne tabletki ani psikacze nie działają. W poniedziałek się do lekarza wybiorę.

Do góry