reklama
zanka07
Fanka BB :)
Laski !
Ciekawa jestem ile zostało majóweczek do rozpakowania ??
U Nas ok, mały dam Nam dzisiaj w nocy popalić a ja zamiast spać to na necie siedzę hihi :-)
ale muszę Was nadrobić, chociażby minimalnie :-)
Ciekawa jestem ile zostało majóweczek do rozpakowania ??
U Nas ok, mały dam Nam dzisiaj w nocy popalić a ja zamiast spać to na necie siedzę hihi :-)
ale muszę Was nadrobić, chociażby minimalnie :-)
mandrzejczuk
Fanka BB :)
Daria trzymam kciuki i czekamy na wiesci!
aina110 ja tez wywolalabym sobie tylko kurde jak i czym???
Juz mam po nocach schizy, dzisiaj snilo mi sie, ze poszlam do swoejgo gina, a on siedzial napruty w gabinecie i musialam przyjsc nastepnego dnia tak wogle to nie spalam cala noc, moj to jeszcze twardo kima a ja juz wstalam, bo piekne sloneczko dzisiaj u mnie swieci.
Lezenie nic mi nie daje, wiec zbieram doopsko i bede latac do tej pory az mnie cos ruszy, a jak bede juz u kresu wytrzymalosci to walne se chyba podzialke tego olejku rycynowego;-)
aina110 ja tez wywolalabym sobie tylko kurde jak i czym???
Juz mam po nocach schizy, dzisiaj snilo mi sie, ze poszlam do swoejgo gina, a on siedzial napruty w gabinecie i musialam przyjsc nastepnego dnia tak wogle to nie spalam cala noc, moj to jeszcze twardo kima a ja juz wstalam, bo piekne sloneczko dzisiaj u mnie swieci.
Lezenie nic mi nie daje, wiec zbieram doopsko i bede latac do tej pory az mnie cos ruszy, a jak bede juz u kresu wytrzymalosci to walne se chyba podzialke tego olejku rycynowego;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
heeeeej
daria kciuki zaciśnięte :-)
boli mnie gardło
daria kciuki zaciśnięte :-)
boli mnie gardło
reklama