reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
To niesprawiedliwe....poisy ,miala termin dzien po mnie, a mnie dalej nic :-( marzena uwal sie i spij dotad az mnie wysnisz :-D
A tak wogole to u mnie pada deszcz, pogoda brzydka, wiec chac niechcac jestem zmuszona dzisiaj siedziec w domu i nie latac. Niby piatek 13-tego ale data tez fajna, mojemu mezowi sie dzisiaj za to poszczescilo, poszedl po piewczywo wydal 3zl, a w drodze powrotnej znalazl 2zl hehe :-D moze i mi sie dzisiaj poszczesci i urodze z nienacka

Moja mama ostatnio kupiła sobie trzy małe pudełeczka na takim pchlim targu, wychodzi z niego zagląda do jednego pudełeczka a tam 50euro a pudełeczka kupiła za 3euro...
Niech się sypią dzieciaczki to może i na mnie przyjdzie w końcu kolej, wczoraj mały był strasznie mało ruchliwy za to odbił sobie w nocy... :-D nie mogłam spać bo było tak gorąco i chyba mu sie pory dnia i nocy pomieszały, zrobił mi taki masaż od środka że z bólu aż się śmiałam pół nocy...:-D

uff dzwoniłam na IP dziś też duuużo pacjentek więc jest szansa, że weekend spędzę w domu, jeśli KTG będzie ok. trzymajcie kciuki dziewuszki :)

karolka twój maluszek niech cie masuje, masuje, może toruje sobie drogę do wyjścia :)

mandrzejczuk im bardziej czekasz tym bardziej ci sie dluży :) wrzuć na luzik :)))) a maluszek wyjdzie hop siup :D

A fakt, że sypią sie maluszki hurtowo :)

Ostatnia edycja:
Karolka ciekawa reakcja na ból - śmiech.

Mnie to czasem zatyka jak młody się tam mi wbija między nogi. Dziś u na też pogoda niezbyt ciekawa, szaro buro i ponuro. Kota rozrabia z nudów od rana a mi sie nie chce z nią poganiac. Już po śniadanku i zastanawiam się czy jeszcze jednak do łóżka nie zalegnąć na trochę. Nie lubie szpitali, ale na porodówkę chętnie sie przejadę - tylko kiedy, ehh.

Witam się i ja :) Myślałam,że może jakaś rozpakowana będzie przy piątku 13tego a tu nic.
Pogoda u mnie też do niczego, Nad ranem tak wiało,że ściągałam pranie zza okna. Lato gdzieś nam uciekło :(

mi tez sie podoba ta data, do tego zaczyna sie weekend, moj maz od jutra ma wolne, ginek wrocil z urlopu, teraz tylko musze przeprowadzic rozmowe z mlodym chociaz on sie mnie wcale nie slucha....

To my z Igorkiem przesyłamy fluidki,żeby się u Was ruszyło :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Dla mnie też poproszę....
Ja juz naprawdę chcę urodzić dziś jest trzeci dzień po terminie, na ósmy dzień będą musieli mi wywoływać a tego nie chcę...

Do góry