reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Oglądam "na wspólnej". Kiedyś mówiłam, że jak Emilka urodzi to i ja z nią. A Emilka właśnie rodzi :) To i ja muszę się ruszyć :D

reklama
Nooo! Tylko ona zaczęła bo miała wypadek samochodowy ;/ Ale co tam! Tylko jaki to musiałby być ekspres u mnie żeby bez objawów urodzić w 3 godziny :D No chyba, że cc. Jak mi zaraz wody odejdą a w szpitalu wyszłoby, że mam zero rozwarcia to dam się pokroić :D Mały się rozpycha okropnie więc może zaraz pazurem u ręki mi przebije pęcherz i jakoś pójdzie :D:D:D

Idę nastawić kiełbaski bom głodna a jak mam urodzić to muszę się najeść bo potem to dietka :D

hahaha marzenka, ja tak samo !! Zawsze jak ogladalismy z M. "na wspolnej" to porownywalismy moj brzuszek i mowilismy, ze ja urodze to i ona, i wlasnie teraz jak urodzila to M na to "eee ona ma juz synka, a my co"

ja tez oglądam "NA wspolnej" i mówie do mojego: Emilka już Jasia urodiła, a ja to co?! tez juz chce! nie jestem gorsza:(

Hehe ja też się śmiałam, że razem z Emilką urodzę a tu doopa. Poza tym jak to dziecko wyglądało kilka godzin po porodzie, takie śliczne, nie opuchnięte, no i takie całkiem spore jak na noworodka :-D Co najmniej miesiąc chyba już ma ;-)

hehe nooo dokladnie, jak ona powiedziala do niego" jestem twoja mama" to moj M. mowi "Ty on taki duzy, ze zaraz powie"nie nie jestes moja mama"

reklama
hahaha dobre :-D

Alex zgadlas mnie to naprawde ciezko jest usadzic w jednym miejscu, chyba mam niestwierdzone ADHD ;-)
A ja kurde przegapilam "Na Wspolnej" bo pojechalam na lody z automatu iw sunelam takiego wielkiego oblanego czekolada i obsypanego orzechami i zjadlam 2 batony grzeski alez to bylo niebo w gebie :happy2:

marzena9 wez ty se wysnij styne z moja twarza albo z moim brzuchem to przylece i przez tydzien bede ci te pranie segregowac, prasowac i skladac :-D

Do góry