reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No to Marzena nieciekawie. Ja bym tylko chciała, żeby mały do tego 22 się zdążył wypakować, bo tak być po terminie i jeszcze czekać to sobie nie wyobrażam za bardzo. Tym bardziej, że się wszyscy dziwią, że chodzę jeszcze w ogóle, to co dopiero później będzie. A tu też ani śladu czopa, skurcze też jak na @, ale beznadziejne i tyle w temacie:)

Info od Żelki na wiadomościach. W każdym razie nie ma dziewczyna lekko. Jeszcze do tego ta nasza służba zdrowia. Eh, szkoda gadać.

Ostatnia edycja:
reklama
No widzisz madzik ja już po terminie i dalej się turlam z brzuszyskiem i nic nie zapowiada rychłego rozładunku :-( dziś posprzątałam kuchnię, schody na kolanach wyszorowałam, wysprzątałam łazienkę i podłogi na dole, zrobiłam lasagne ze szpinakiem na obiad (no dobra M też robił) i nic. No upociłam się jak głupia, bo duszno u nas było a teraz się burza szykuje i błyska co chwilkę. Troszkę mnie ciągnie podbrzusze jak na @, ale to już od kilku dni tak mam i potem przechodzi. Spać mi się tylko chce, bo się ciemno zrobiło a to dla mnie sygnał, że trzeba iść spać :-)

A mandrzejczuk Ty może rzeczywiście usiądź i posiedź chwilkę :-D

Oby nie męczyli Żelki za długo &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

hahahah no dobra to jeszcze tylko seksa wyprobuje dzisiaj i jak nie pomoze to jutro siedze caly dzien na dupie, wlacze sobie jakis film na laptoku, bo moze faktycznie ja jestem jakas odwrotna :-D

Zelki to mi szkoda kurde...niby radocha, ze sie zaczyna ale potem to juz nie tak wesolo...

Mandrzejczuk obyś tylko na pewno jutro posiedziała na tym tyłku, bo Ty to chyba jestes ogólnie dziewczyna, która nie potrafi wysiedzieć w miejscu-przynajmniej mi sie tak wydaje-zgadłam??
Biedna Żelka namęczy się prze durnych lekarzy!!

melia, to mamy podobnie, tez mnie ciagnie jak na @ ale to juz ladne pare dni.. I tez mamy podobny termin. A raczej miałysmy :p heh kiedy tez nasze dzieciatka sie rusza??
mandrzejczuk jestes niezla heheh usmialam sie z tym kominem :p :-)
u mnie nic nie działa kurnaaa, komin czyszczony codziennie a czasem dwa razy dziennie, spacerki obowiazkowo- bo co tu robic, wczoraj i przedwczoraj złaziłam sie nad morzem po plazy, az M. mial juz dosc. Jak wracalismy to przewiozl mnie specjalnie taką drogą, że glowa mało w sufit nie walnełam, skurcze jakies tam czuje, brzuch twardnieje.. A i tak nic ..

Marzena9 widzę że my mamy ten sam termin :) Tyle że u mnie też wielka doopa! Często mi tylko brzuch twardnieje średnio tak co 7-8 minut przez jakieś 20 minut i przestaje na poł dnia. Czasem też brzuch zaboli jak na @ poza tym nic ;/ Ja się zastanawiam czy nie skorzystać jednak z tego skierowania i nie położyć się do szpitala, bo ciśnienie mi skacze jak nie wiem ;/ Tylko jakos mi się to nie uśmiecha.. wolę leżeć w domku :) W sobote chyba wybiorę się na jakieś mega zakupy może po nich Mała zechce wyjść? Kupię jej coś i będę ją przekupować :p Chciałabym bardzo żeby już w przyszłym tygodniu była z nami w domku..

Styna ja nie wiem czemu Ty mi się śnisz :))) Ale najlepsze, że nie śnisz mi się jakoś konkretnie, jako osoba tylko pojawia mi się Twój nick "styna26" gdzieś tam przed oczami, we śnie :) Ciekawe kto mi się przyśni jak ja będę rodzić szła :D

Która ma ochotę posegregować mi stertę prania i powsadzać do szafek? Bo mnie to nie rusza porodowo a tak bezinteresownie to mi się nie chce :D

reklama
Do góry