reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jejku jaka piekna pogoda!
zaraz idziemy na dlugi spacer. wczoraj Ł. kupil mi nowy aparat - malutki zebym mogla do szpitala spakowac i nie musiala taszczyc lustrzanki ze soba. to akurat wyprobuje na zewnatrz. ooo...i moze go na jakies dobre lody wyciagne :p

ciekawe jak tam nasza żelka sie ma...

reklama
widze że jeszcz enie ma rozpakowanych mamuś..
żadna nie chce w weekend rodzić?? :-p

ja jade z małą na kulki.. :-) wiec będę później .
buziaczki i miłego popołudnia :-)
a żelka jak dobrze pamiętam brała ode mnie numer..
nie wiem czy od kogoś jeszcze
ale jakby do mnie pisała to dam znać :tak:

zelka trzymam kciuki !

Sylwia, ale masz dobrze z tym aparatem! Ja wlasnie tez mam lustrzanke i to wielkie to takie wiec nie biore do szpitala chyba, przydalby sie jakis mały aparacik :)

Mi tez przydalby sie fryzjer i to od dluzszego czasu ale chce wrocic do swojego koloru i zapuscic wiec musze sie jeszcze pomeczyc !
Mandrzejczuk, czekam na Twoje zdjecia z sesji, wiec zaciskaj tam nogi jakby co :)

ViKamcia, ale masz slodkie zdjecia na suwaczku :)
A co do chetnych to ja sie pisze!! Szkoda ze Michalina nie :p

I ja się melduję :-)

Pogadałam z Jagodzianką, że jeszcze muszę do fryzjera i okulisty, obiecała poczekać do wtorku :-p

Nikt nie chce ze mną iść na spacer, bo się wlokę i podobno spacer w moim towarzystwie to udręka a taka pogoda piękna.

Karolka daleko masz do Szczecina? :-D;-) Fajnie muszą wyglądać bombki tuptające noga za nogą :-D

Jakieś 500km... Ale mój kolega pokonuje tą trasę dwa razy w miesiącu i w jedną stronę zajmuje mu to jakieś 4-4,5 godzinki... Ale lepiej wpadaj Ty do mnie bo u mnie już 25 stopni...

Nadrobiłam na szybciora ten wątek.

Żelka kochana trzymam kciuki i myślę ciepło.

Hope ja mam do szczecina jeszcze dalej :(

Chciałam uprzejmie poinformować, że ja się na poród nie piszę na razie. Paula od wczoraj ma ... ospę. Nie mogę teraz rodzić jak w domu kwarantanna i trochę strach mi o tę ospę :( Ja chorowałam ale wiadomo... A co do objawów porodu to moje skurczybyki przepowiadające zrobiły się już lekko bolesne i wczoraj po spacerze było ich pełno wieczorem. Podbrzusze czasem rąbie ostro. A jak się wczoraj położyłam to mały mi na szyjkę napierał jak jeszcze nigdy i myślałam że nie zasnę nigdy. Oczywiście teraz jak rodzenie mi nie pasuje (;)) to pewnie będzie mnie straszyć...

reklama
Dzień dobry! ;D

Mojej Małej klusce to się dzień z nocą ostatnio myli.. W dzień jej dobudzić nie mogę, muszę szturać brzuch jak głupia, za to kiedy ja chciałabym pójść spać to ona zaczyna wariować ;P

Ja jutro wybieram się na przejażdżkę 100km w jedną stronę :) Jutro też wizyta u lekarza w końcu :-)

Do góry