reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się:) u mnie pogoda do bani, ktoś mi słońce zakosił :wściekła/y:

Marzenko no to Ci córcia prezent zrobiła przed samym rozwiązaniem.

Dziewczyny a gdzie się Styna podziała??

Uciekam ogarnąć chatę. Mały jakiś marudny z rana, niedawno zasnął, więc ja dopiero śniadanko zjadłam.

reklama
Jolek to ja Ci to słonko zakosiłam.... Przepraszam to nie specjalnie...
Hope może chociaż coś się ruszy... :-D bo mi lekarz zapowiadał że urodzę przed terminem a tu cisza....

No no a ja miałam mieć pessar bo urodzę wcześniaka :no:

Ja też mam słonko i bardzo ciepły dzień :-)

Jolek trafił ci się syn maruda, witaj w klubie, ja miałam taką córkę i brata. Najgorsza opcja :-D Jak drugie takie będzie, zareklamuję bo ile można.

Właśnie, gdzie jest Styna? Miała problemy z internetem no ale żeby aż tak?

Ale w nocy za to ładnie spał. Już drugi ranek ma taki marudny, nie wiem czemu...może nie lubi tej pory dnia:confused:

Tak Was tu podczytuję, ale nie mam siły skrobać... Podbrzusze mnie napierdziela, btzuch cały napięty, mały się wierci... Eh mógłby już wyjść lepiej...
Żelka kochana, trzymamy kciuki, żeby wszystko dobrze poszło:) I czekamy tu na Ciebie już z synkiem na ręku:)

marzena, współczuję. Mi strach mojego byka wielkiego zostawić, a Ty mało że młodsze dziecko, to jeszcze takie chore i musisz pilnować, żeby się nie drapała. Oby Jej to lekko przeszło, bez swędziączek i innych takich. Mój Mat nie mia jeszcze ani ospy, ani różyczki, a nawet świnki nie miał.
Hope, pamiętam jak Cię szolili z tym krążkiem czy założyć, czy nie, tyle się denerwowałaś, a tu proszę.

Witam się majowo
Chciałam wstawić zdj ecie mojego synusia, ale mózg chyba miałam w łożysku bo nie umie sobie przypomieć jak to zrobic RATUNKU może ktoś pomoże:-)

Piękna pogoda u nas.. nawet udalo mi sie wczoraj polezec na lezaczku w ogródku - 1 raz z małą, bo od wczoraj jestem u rodzinki za miastem, mam nadzieję, ze sie nie nagrzała za mocno.;-) Teraz znowu mykam na leżak, bo nie spałam pół nocy, tylko troche nad ranem, natłok myśli... zaczyna się ..tudzież boleści wszelakie.. moze przysne teraz troszke..mmm
A te przebarwienia plamki na twarzy calkiem powyłaziły po tym jeszcze, wyglądam jak biedronka!
Zycze wszystkim majówkom miłej niedzieli!

paula - musisz w odpowiadaniu kliknąć na dole zaawansowana edycja, i dalej do góry taki spinacz żeby załączyć zdjęcie.
A stynie to zdaje się mąż kazał wczoraj rodzić więc kto wie, jak się chłop uprze to nie ma siły...

reklama
hejka dziewuszki u nas tez cudna pogoda pranko sie suszy na balkonie , tatuś pojechał po wozek do moich rodziców bo wczoraj został mieliśmy dziś na obiad jechać ale mała marudziła i jakby kaszlala ale okazało sie ze za suche powietrze było i dlatego spi w drugim pokoju i jest dobrze :) całe szczescie

Do góry