reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Moje chłopaki wrócili po 17 Szymek tak wybawiony że śpi i chyba już prześpi noc :tak: a ja w tym czasie pospałam troszkę a nie dawno skończyłam prasowanie :-)

a co do piesków to ja jestem żywym dowodem na to że bezgranicznie ufać im nie wolno , jak byłam mała ( 5-6lat) ugryzł mnie pies cioci w buzię mam szramę nad lewym okiem i trochę koło nosa po prawej stronie to była sekunda i niestety nikt mnie ani psa nie dopilnował ale przyzwyczaiłam się już wiadomo.

Persefona- chyba masz rację że jak się zacznie to lawinowo zresztą tak jak było w kwietniu jak już jedna zaczęła to poszłoooo :-D
Dariaa- hmmm bynajmniej maleńka coś się zaczyna już dziać a ja ani takiego psikusa jeszcze nie miałam :sorry2: i fajnie że tak cały dzionek poza domem to wasze jedne z ostatnich dni tylko we dwójkę ;-)
Hope- oby spokojnie kochana i bez nerwów co ma być to będzie :tak:
Jolkaa- leniuchu jeden :-p hehe żartuję odpoczywaj odpoczywaj bo potem będzie różnie :-D
Amandae- jeśli sobie jeszcze nie poradziłaś to na górze na pasku masz ikonę Widok a w niej powiększenie poklikaj powinno pomóc :tak:

a jeśli chodzi o poród to ja pamiętam że mąż właśnie przyginał mi głowę do brody a oczy to chyba instynktownie zamykałam :tak:

matusia nie będziesz sama, ja tez idę ;) tylko, że jak ja jestem w szpitalu i nie muszę leżeć to połowę dnia w parku spędzam, bo na szczęście szpital jest w dość zielonym miejscu, gdzie jest sporo drzewek i jest gdzie połazić :)

dziewczynki mam pytanko.. bo mój D móiwi ze nie .
ale to zdjecie co wstawiłam na:ninja2:czy nadaje sie na nk??
tylko przycięłam małej cipuszkę żeby jej całej gołej nie wstawiać
tylko właśnie nie wiem czy takie wypada czy nie bardzo..

Jestem już... M wrócił w miarę wcześnie więc poszliśmy wszyscy na mały spacerek,nawet piesek. Sprawdziłam od razu czy dam rade wtargać wózek na półpiętro no i dałam rade :-D Kurde szkoda tylko że taki wiaterek chłodny wieje, bo długo nie połaziliśmy,a słyszałam,że jakaś impreza na Skwerze była.

Kamcia no jag broszkę obcięłaś to się nadaje:)

Widzę laseczki,że szykujecie się do rozpakowania. Oj nie zdziwię się jak od jutra gorąca linia będzie :-p

kamcia moim zdaniem jeśli obciełas pituchę to można wstawiać, cudne jest to zdjęcie :) no chyba, że masz jakieś w ubranku to ja bym wrzuciła takie, ale ja to w ogóle ostrożna jestem jeśli chodzi o fotki które zamieszczam gdziekolwiek :)

Ja też jakoś już dawno nic na nk nie wstawiam zdjęć a i zlikwidować konto chciałam, ale szkoda mi znajomości, więc je trzymam. Mała jest słodka i mi taki słodziasek golasek się podoba, ale ludzie są różni.
A D. Jaki tatuś! Już prywaty córuni broni.

mam w ubranku.. mój też mówi żebym takiego nie wstawiała..
a mi się tak podoba :-)
no i nie wiem właśnie....
chyba wstawię jednak inne bo póxniej moze być ze tkie wstawia gołe dziecko... i wiadomo jak to ludzie gadają....
hmmm
no chyba tak :-p

reklama
Łóżeczko przygotowane ! jeszcze nie ustawione bo nie chcemy już dzisiaj szturać ale jutro zrobi się już wszystko na cacy ! :tak:

Uciekam pod prysznic i do łóżeczka do mężulka mojego :-) Dobranoc :*

Do góry