orzeszek24
Fanka BB :)
My tez jeszcze nikomu nie mowilismy, no wie tylko moja mama, bo nie chcemy zapeszac, dowiedza sie w swoim czasie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj bidulko! Apap można doraźnie. Od siebie polecam wypić na raz ze dwie szklanki wody ( albo i więcej) - brzmi jak hokus pokus ale sama to sprawdziłam na sobie. Na migrene nie działa bo migrena typowa to inna sprawa ale takie bóle ciążowe to mają związek z gospodarką wodną. Kumpela mi to kiedyś tłumaczyła (lekarka), teraz już nie powtórzę ale brzmiało to logicznie. W dodatku jak leżałam w szpitalu do sąsiadki wpadała córka w 4 miesiącu ciąży, która od samego początku cierpiała bóle i codziennie musiała jeść paracetamol żeby funkcjonować i nawet do neurologa była umówiona aż w końcu ktoś jej poradził ten patent z wodą i nagle eureka, dziewczyna odżyła i sama przyznała że w ogóle nie piła, jedynie kawa w pracy i coś z przypadku. Nic do stracenia a woda zdrowa jest w końcu No i świeże powietrze więc mały spacerek może.