reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hejka :-)

Dziś u Nas pięknie świeci :tak: rano nie mogłam się zwlec z łóżka ale teraz już jest Ok i nawet małe porządki robię jeszcze przed tym wielkim dniem :tak::-)

Salsera- też uważam że jakieś wyjście na miasto do fajnej knajpki albo restauracji było by OK na taką okazję
Melia- a czemu mówisz że na Kamieńskiego mogą nie przyjąć ??? ja bym tam właśnie chciała rodzić :tak: mam nadzieję że tak będzie
Kamcia- widok zdezorientowanego faceta - Bezcenne- :-D

dariaa - dzięki za linka, może sobie pobiorę ten program.
salsera - myslę, że skoro mąż nie przywiązuje wielkiej wagi do prezentów, to wspólny wypad na obiad, czy kolację będzie w sam raz:tak:
kamcia - :-D:-D:-D to D miał chrzest bojowy, db że sobie poradził;-)

U mnie wybiła godzina "0", a raczej dzień, bo nic NIE WSKAZUJE PORODU. ale wczoraj wieczorem byłam taka zmęczona, że modliłam się, żeby się w nocy nie zaczęło, bo muszę się wyspać haha, no i nie chciałabym, żeby odeszły mi wody, lepiej na porodówce...

salsera moja kumpela jak miała absolutorium do dostała od narzeczonego taką maskotkę-studenta. Coś takiego jak tu -> Miś Absolwent z dyplomem Roxi 35cm STUDENT UCZEŃ (1597540070) - Aukcje internetowe Allegro tylko,że tamten miał taki zwinięty rulon w łapkach i można było napisać jakieś gratulacje od siebie. Po za tym są tez takie dyplomy śmieszne na różne okazje-pewnie wiecznego studenta też jest. Rozejrzyj sie po jakiś sklepach z upominkami. Do tego obiadek pyszny albo jedzonko na mieście i wystarczy :-)

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, tak chyba zatem zrobię. Na szczęście mam chyba jakieś odświętne ciuchy w które się wbiję. A przynajmniej mam dodatkowy pretekst żeby sobie kupić ładne balerinki bo stare już zdeptane strasznie (pierwszy pretekst to panieński w sobotę, nie mogę się doczekać). Zresztą to dopiero 14tego więc synek może skutecznie pokrzyżować nam plany :) 9 dni to teraz straaasznie dużo czasu i wiele się może wydarzyć.

lepi chcialabys zeby Ci przebijali na porodowce czy poprostu same maja odejsc ale na porodowce a nie w domu? :-) moge zapytac dlaczego tak?
ja to wlasnie chcialabym zeby bylo pyk i wody polecialy, bo nie bedzie watpliwosci ze trzeba jechac rodzic :-D

no tak zostawić faceta samego to żadne dziecko w nocy nie spi:-D

dxziewczynki wy już nie możecie wytrzymac a to dopiero początek maja.. jeszcze macie cały miesiąc na rozpakowanie się;-)
persefona może to już to..
moja tez nie ruszała się .. a na siku to ja wogóle nie chodziłam :-p
nawet mnie nie uciskało nigdzie nic.. czułam jakbym nie miała brzucha wcale....
i tu nagle poród:-D
salsera ja niestety nie pomogę bo nie mam zielonego pojęcia:sorry2:
ale to wyjscie to dpbry pomysł:tak:
lepi to cczekamy na rozwój akcji :-)
co do wód to mi przebijali przy Vi..
mimo ze miałam zzo to tak jak mi przebiła to dziwne uczucie.. a raczej dźwięk .. nie chciałabym zeby mi 2 raz przebijali :-p później poczułam ciepło jak mi leci.. uhhhh
a z Emi to znów mi ona główka jej wypchnęła.. też chu** uczucie...
bo czuję że mi głółwka napiera a tu pryska jak z węża dookoła:sorry2: coś ciepłego..
lepiej jakby tak same wody chlusnęły ale żeby jeszcze zdążyć sobie na spokojnie do szpitala :-D

a my znów wyspane... ehh
ale mnie boli lewy jajnik... musiałam brac paracetamol bo nie mogłam z bólu wytrzymać.. gorzej jak nie wiem co..!!!

Kamcia - a My kiedy doczekamy się w końcu Twojej opowieści z porodówki ??? :tak:
Joluś- Ciebie to się też tyczy :-p i całej reszty co Nam jeszcze relacji nie zdała ;-)

lepi gratulacje z okazji ukończenia 40t:) to jutro polecisz rodzić hi hi
a odchodzenie wód fajna sprawa, tak ciepło i mokro:-D

Za nami pierwsza noc w domku, ładnie pospaliśmy,po północy 2 razy było jedzonko i przewijanie,(tatuś trenował).poza tym z ekscytacji tatus do 6 rano nie spał,wcześniej się zdrzemnął a potem nas pilnował jak spaliśmy.A dzisiaj wszyscy w domku:) kiblujemy i oswajamy się ze sobą.
Niby słonko jest, ale mega zimno, brrr udało mi się wyskoczyć z herbatką do ogrodu,sprawdzić czy pies zeżarł wszystko co posadziłam jak mnie nie było:-D
Ok, to która dzisiaj rodzi? fajna data 5.05:)

Co do opowieści z porodówki, to może się zbiorę jak pojem:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry