reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Alex ja też nie mam weny na pakowanie... A moja ciąża starsza o 2 tyg ;) Jakoś nie mam na to sił. Jutro maszeruję na pierwsze ktg więc coby się nie okazało, że torba już jutro się przyda...

reklama
uff, udało mi sie metodą prób i błędów zrobić najprostszy w świecie kolaż :-)
dzięki salsera, widziałam tę stronkę, ale nie chciałam już się tam rejestrować...

może wkleję moje wypociny w odpowiednim wątku ;)

Cholerka co jest z tym moim netem tak jest wolny że zanim wejdę na stronę to wieki mijają.
Futrzaku wiem co czujesz ale nie martw się w końcu się doczekasz.

marzena powodzenia na pierwszym w koncu ktg!;-)

moja torba w sumie spakowana, ale niedopieta ,,,,, ;-) bo sie nie miesci wszystko, nooo hm paru rzeczy to tam brakuje, bo np szlafroka tam nie upchne juz... :p
spakujcie spakujcie sie - to jakos dobrze wplywa na samopoczucie mam wrazenie..ale i tak przez chwile tylko.. ;)

alex gratuluje dobrych wynikow :) to zawsze cieszy! a czy ty sama w domku - maz pojechal czy dalej macie szczescie razem byc :-)?? fajnie choc, ze masz mame przy sobie i to polozna zawodowa!:))
jak moj B nie bedzie mogl zjechac lub nie zdazy --->brrrrrrrrrrrrrrr .. to moja mamcia przyjedzie wczesniej (mieszka za gran.)
za to juz we wtorek czekam na siostre, tez ma byc na pare dni - moja mlodsza balaganiara - a tu wszystko lsni jak sama jestem ! ale cos za cos heheh

ja miałam photoshopa..
ale wogóle nie umiałam sę nim osługiwać
ja używam tylko piscassy do łączenia zdjęc w łądny kolaż
no i photoscape do ramek:blink:
innych programów nie umiem obsługiwać:-p

o, lubie picase, uzywam, ale z kolazem nic nie kumam i tam :/ bo tez probowalam kiedys zrobic ten kolaz ale szybko sie zyritowalam swoim tepactwem i zaprzestalam... :zawstydzona/y:

Dzięki dziewczyny za te słowa pocieszenia :tak: wiem wiem że się doczekam ale wiecie jak to jest ja już dotrwałam do finiszu a i tak muszę czekać :-p;-) spoko loko dam radę ale po prostu czasami chandra górą niestety...

Oki zaraz koniec You Can Dance i uciekam lulu tak więc dobranoc i do jutra :*

reklama
Do góry