reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jaipur ale masz sie fajnie :))) super gratuluję pierwszej udanej nocki :-) jak miło!
data dzis super, fakt, wypadalo by sie ktorejs rozpakowac! a i piąte dzis urodziny naszej chrzesniaczki :-)

reklama
JA! Ja chce juz rodzic :-D
Gania mnie na klopa od samego rana, chyba czysci mnie po tej wczorajszej lasagne...wiecie co jest tak zimno u mnie w mieszkaniu, ze ja nie wiem...jak te mrozy nie przejda a urodze to bede musiala skombinowac jakis piecyk albo farelke, bo mieszkanie mam szczytowe na ostatnim pietrze, kaloryfery nie grzeja i jest tak zimno, ze sama sie telepie, a co mowic o takim malym berbeciu...

ide zrobic zupke ogorkowa, bo dawno jej nie jadlam i mam wielka ochote na kiszonego ogorasa :-D a wogole to ssie mnie z glodu, ze hej

jaipur zazdroszcze ci, ze juz jestescie razem w domku :tak:

dzień dobry slonka moje
co za wstretna pogoda w Toruniu masakra musimy ogrzewanie właczać na wieczór i na noc bo pi...dzi niesamowicie , jaipur no to medal dla tatusia pilnował swoje skarby , u mnie w nocy przeważnie tatuś przewija wogole garnie sie ja sie nie wcinam niech przewija poki jest jeszcze na wolnym . co do jedzonka nocnego to też budzimy sie na cieple mleczko od mamy 2 razy i haha spać

Kiedyś mi się śniło że urodziłam 6 maja, normalnie mam przed oczami tą karteczkę z datą. Ale nie zanosi się na proroczy sen nic a nic, może to i dobrze bo wciąż jesteśmy bez wózka i pościeli.

no własnie Kamcia nawet nie można wyjechac fura na dzielnie z mała żeby świeżego powietrza złapała

salsera, ja od rodziców też dostałam prezent, ale to po obronie mgr, a mąż zabrał mnie na obiad (Mati był malutki dlatego sami). Myślę, że obiad wystarczy, bo to na razie tylko absolutorium, no chyba że chcesz się super szarpnąć, to go zabierz na porodówkę i synka w ten dzień zaserwuj :-D
Kamcia, ja tak mam. Od dwóch, w sumie to trzeci dzień bez ruchów tylko takie przepychanki wieczorne. :tak:
mandrzejczuk, podobno organizm oczyszcza się (tutaj czytałam) przed porodem, a i ostatnio kumpela mi opowiadała, że ją przed porodem na kupkę bardzo ganiało, więc to może nie lasagne ;-)

Ja dziś ostatnia wizyta i KTG. Jadę z tatą, a z Mateuszem też pojechałam z tatą i też 2 tyg przed terminem i już zostałam i urodziłam.
Wczoraj moja przyjaciółka opowiadała mi o swoich porodach i byłam przerażona, bo oba przenosiła. Jeden tydzień, a drugi raz aż 2 tygodnie. Mówi, że to dopiero były nerwy, a i czuła się strasznie, bo 10 m-cy była w ciąży. Tak, że wolę się pospieszyć, niż wyczekiwać jak Ona, a jeszcze każdy pyta wtedy czy to już, a czemu jeszcze nie itp.

mandrzejczuk - własnie mnie też ganiało od rana w środę co chwila a w czwrtek rano niunia się urodziła :) wiec może i u ciebie zaczyna sie coś dziać

Dziewczyny proszę nie wcinać się w kolejkę gdyż ja wczoraj głośno oznajmiłam że data 05.05 jest Naszą datą , owszem mogę się podzielić jeśli któraś tak bardzo chce :-p;-):-D

reklama
salsera - ja mojego zabrałam do restauracji na obiadek i kwiatki też dostał a co...

!!!! własnie - pościel... wiedziałam, że o czymś zapomniałam,mam same prześcieradła...

Ostatnia edycja:
Do góry