reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

jaipur jak widać idzie sprawnie, trzymam kciuki, aby druga część porodu szła równie gładko !!!!! powodzenia! :D

reklama
Witajcie dziewczynki .

Jak fajnie akcentujecie, że to MAJOWY poranek :-D Dotrwałyśmy jednak w sporym gronie a na wielkie otwarcie Jaipur się rozpakowuje, pięknie! Trzymaj się dzielnie, oby bolało minimalnie a maluszek szybko wyskoczył cały i zdrowy!

Ja jeszcze potrzebuję 3,4 dni na skończenie zlecenia i mogę się rozpakowywać, co wcale nie jest niemożliwe :-)

Siedze juz pod zzo, na razie jest 6cm, jeszcze szyjka trzyma wiec maluch nie wypada;) co do znieczulenia to jest ogromna roznica sprzed podania a po podaniu.takze jesli mozna wybierac to zdecydowanie polecam!pozdrawiamy z sali porodowej:-)

no to udanego spaceru bo zapewne na przytulanko nie masz siły ? :p ja tam swojego ganiam 2-3 x dziennie, mało na szyje pomaga - ale musimy korzystać póki można :)

Właśnie mnie to tak zastanawia dlaczego panowie mysła że urodzić dziecko to tak hop siup, że je po drodze mozna zgubić - jak narazie tylko Kamcia wykazała takie właściwiości :) ekspresowe
Chętnie bym się poprzytulała ale niestety leje się ze mnie śluz z krwią i to w takich ilościach momentami że szok. Majtochy muszę kilka razy dziennie zmieniać.

Jeszcze troche musze poczekac na parte, podobno 2 cm i bedzie mozna isc na obiad:-D sily mam sporo, bo wiekszosc skurczow przespalam w nocy,a tak naprawde zaczelo sie wszystko tak jak napisalam na forum, po 9.potem pol godzinki do szpitala,dojechalismy i bylo z godzinka skurczow bez znieczulenia.troche bolalo,ale jeszcze nie zdazylam sie mocno zmeczyc i zirytowac.
Stynazycze Ci abys byla nastepna :-)
A teraz siedzimy na pilce i czekamy:-)Na skurcze w wodzie sie nie zalapalismy,bo za szybko poszlo i przespalam troche ;-)

reklama
Do góry