reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A ja mam chłopa chorego w domu więc wprawiam się bo wiadomo - facet to gorzej jak dziecko. U niego temperatura 38 to praktycznie już jedną nogą na tamtym świecie. I te meble sobie teraz poczekają na zlitowanie.

reklama
Matusia mieszkasz w Holandii? Mój brat tam mieszka chciałam żeby mi przywiozl cebulki tulipanow Marii Kaczynskiej (tesciowa chciała) to w Amsterdamie nikt nie wiedział o jakie chodzi. A te Papieskie i LKaczynskie ładne kolorki maja?

tak niby chciałabym urodzić a musze tak naprawde ciuszki i posciel wyprac jeszcze w proszku dla dzieci i poprasowac... moze dzis wrzuce do prania...

Ostatnia edycja:
heheheh Kamcia szkoda że ja nie moge w sobie jakiejś takiej motywacji znaleźć!
Ale ale ale myje podłogi - wprawdzie mopem, po po 2 operacjach kolana - nie zrobię mu tego i nie przeoram go po całym mieszkaniu żeby jeszcze ten brzuchol mój ddzwigało!! Ale z mopem też się mycie podłóg liczy nie ? ^^
Ja na dziś mam termin i zobaczymy - na skurcze nie zwracam uwagi bo i tak juz 3 tydzień są - tak mi sie marzy żeby mi wody chlupły - wtedy trza pojchac urodzić i już.

Pogoda na wschodzie marna, zimno, cimno i wieje więc rekracje w domku dziś będe uprawiać ;)

Jestem w szpitalu i mam skurcze co 2 minuty i rozwarcie na 5 cm. To połowa za mną, zobaczymy jak się dalej akcja rozwinie.

ok laseczki, życzę Wam udanego dzionka, my jedziemy do teściów na prawdziwego grilla, bo ten wczorajszy to był oszukany: kiełbaski z piekarnika a zamiast piwa sok wiśniowy :-) ale majówka się odbyła i to jest najważniejsze :-)

reklama
Jaipur trzymam kciuki, no to się już na pewno zaczęło, jeszcze troche i będziesz tulić w ramionach swoje maleństwo.

Dzisiaj nerw mi juz przeszedł, po południu jedziemy na ktg z mężem. Jak na razie mąż jednak nie wyjeżdża, ale sie cieszę..............

Do góry