reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Persefona współczuję ale pociesz się że my nabywamy świątecznych kilogramów a ty o te kilka kilo będziesz miała mniej do zrzucania. Na poważnie to może pij miętę powinno trochę pomóc, i pamiętaj nie odwodnij się.

reklama
persefona bidulka jesteś tyle smakowitości nie skosztujesz a jeszcze się narobiłaś.
mnie też dzisiaj przeczyściło(pewnie od obżarstwa), najpierw było mi niedobrze a potem lekka biegunka.A potem parę skurczów:-) więc nastraszyłam męża zupełnie nieswiadomie informując ,że to może organizm przygotowuje się do porodu(bo takie info też można znaleźć).Potem łaził za mną i pytał się czy liczymy skurcze:-) i czy buty już ma zakładać , bo jedziemy rodzić.Teraz ma jakąś schizę, że w nocy mu powiem:-) albo mu nie powiem i pojade sama, zwariować z nimi można, zbzikował mi:-D

ANIA2009, mam tak samo czasami, ostatnio publicznie zademonstrowałam :-D byłam u fryzjera,farbowałam włosy- więc po pół godziny na fotelu z gazetką musiałam wstać i podejść do myjki, spłukać farbę- ale nie mogłam zrobić kroku:-D:-D na szczęście jakoś bokiem się udało

Ostatnia edycja:
Jaipur biegunka faktycznie może być objawem zbliżającego się porodu i to w całkiem nie długim czasie, dlatego w UK nie robią lewatywy bo uważają że natura sama oczyszcza organizm. No a u ciebie to w sumie już czas na rozpakowanie.

a jeśli twój majowy dzidziol chce być kwietniowy? :p widzisz matka, poza brzuszkiem będziesz mogła decydować,ale teraz i tutaj synek rządzi ;)))

o matko jaipur toc u ciebie juz 40 tydzien :szok:

mnie dzisiaj tak cycki pieka, ze chetnie oddalabym je komus na tydzien...malo tego chyba znowu musze kupic wiekszy stanik...ja juz za nimi nie nadazam...pojde z torbami przez te ciagle wymienianie stanikow...a propo torby...w koncu spakowalam siebie i malego, zapasy w postaci wody w butelkach z ustnikiem tez sa, wiec teraz tylko czekac...

reklama
A ja dalej nie spakowana :D I mało tego mój kochany mężuś zgubił moją torbę gdzieś. Ale ja się na razie nigdzie nie wybieram.

Do góry