reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
wisienko ja również trzymam kciukaski :&&&

daria z tą długością porodu to różnie moze być .. bo nie każdy wie od jakiego momentu liczyć..
jednym odchodza wody inne maja skucze i rozwarcie.. i czy od 1 bólu jaki się pojawi czy od rawarcia..
nie wiem czy nie byłoby za dużo z tym problemu??

wisienko trzymam &&&&&&&&&&

Hope masz mnie na sumieniu(prawie) zakrztusiłam się pożeranymi ciastkami jak przeczytałam Twój post o czekoladzie

co do maluszków- to ślubne czy nie, kochane ma być! i w kochającym się domu

Witam wieczorkiem...
Dziś też trochę latałam, że mnie przy kompie nie było. Zaczęłam pranie maluchowe i pierwszy raz prałam w orzechach :) takie potem rozwieszone na dworze teraz pięknie pachnie. :) Mój M strasznie narzeka, że dużo tego, a to dopiero były pieluchy i prześcieradełka... Idę coś skonsumować, myju i spać bo Tymek mnie rozciąga i strasznie boli ;/

ViKamcia, masz racje, za duzo z tym problemu :) Tak jak jest, jest git! :)

Hope, mnie tez tak rozbawiłas ta czekolada ze sie smiałam z 10min sama do siebie :-D

hehe Hope ale ty mnie kobieto rozbawilas :-D

A dzieci slubne czy nie, niewazne. Wazne aby bylo kochane i niczego mu nie brakowalo. Ja pamietam jak niedawno pragnelam czuc te ruchy, a teraz mam ich czasami dosc, dzisiaj maly tak dal mi w kosc, ze az sie poplakalam przy obiedzie, strasznie nisko mi gmera a to bolesne jak diabli...

reklama
Hope ja się kiedyś uduszę przez Ciebie ze śmiechu.

Jestem dzisiaj wykończona!!! Zaraz zagonie do wyrka Paulinę, kot już śpi, A poszedł na "paletki" a ja marzę o kimce. Ale jak teraz bym zasnęła to potem co? Na 10 jutro znów ma przyjść faciu od zmywarki bo się pstryczek jednak skopcił i jutro będzie z nowym do wymiany. I dopiero jak pójdzie to będę mogła się kimnąć zgodnie z tradycją. Dzisiaj nie mogłam i stąd padam na ryjek.

A jutro idę na mecz siatkówki :D:D:D I będę pewnie w polsacie jak zwykle ;) Wymyśliłam (w żartach), że sobie na gołym brzuchu wymaluję barwy klubowe i wtedy kamera mnie pokocha na bank!!!

Jak mi się żuchwa nie połamie zaraz albo nie wypadnie z zawiasów na podłogę to będzie dobrze!

Do góry