reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
faudzioch, nagraj sobie to bicie serduszka z KTG na komórce. Moje nagranie ma już ponad 7 lat i wędruje ze mną z komórki na komórkę, a synek jak się cieszy że swoje serce słyszy jak był w brzuchu u mamy.
styna, nie dziwie się, że Ci tak tęskno do porodu jak tak się bidulko męczysz.
kamcia, persefona, mój tak samo. Taki duży a jeszcze wzrusza jak na bosaka leci zaspany i hop mi na kolana do przytulenia.
poziomki, jeszcze trochę i będziecie wszyscy razem w domku. Wierzę, że to ból nie widzieć dzieci tyle czasu.
Kamcia, ale masz tych rzeczy! Ja chyba jutro część wypiorę, bo jeszcze nic w tym kierunku nie robiłam, a czytam, że wszystkie już są po prasowaniu nawet. Na szczęście wszystko po Mateuszu popierze mi mama i przywiezie gotowe.

Cześć babeczki :-)

Ja dzisiaj zajęta spaniem, jedzeniem, zajmowaniem się moim TZ (bez szczegółów :-p) i właśnie wpadłam zobaczyć, co u was. Cały dzień ćmi mnie podbrzusze i Jolek kazała mi się wziąć za prasowanie :-D No ładnie, czego ona mi życzy.

A przy okazji, Joluś powiedziała, że tęskni za nami, wami, kazała wszystkie babeczki pozdrowić i nie może się doczekać, kiedy do nas wróci :tak: Jak dobrze pójdzie, jutro ją wypuszczą do domu :-)

Idę poczytać co tam u was.

cześć dziewuszki, witam się z wami niedzielnie :)
słoneczko świeci, więc zaraz idę sie ogarnąć i chyba zaliczę poranny spacerek :)

fajnie byłoby gdyby jolek jutro wyszła z malutkim, napewno już przebiera nóżkami z niecierpliwości :)

Dziendoberek
ja nie moge spac ostatnio...od 5-6 rano sie przewalam z jednego boku na drugi, bola mnie plecy i strasznie z dnia na dzien dokucza mi te spojenie lonowe, szczegolnie w nocy kiedy chce zmienic pozycje spania...

Spakowalam wczoraj juz czesciowo torby do spania, ale ciuszkow to tyle nabralam, ze mnie chyba stamtad pogonia, wogole to spakowalam sobie 2 zestawy dla Oskarke, jeden mniejszy rimiar i drugi wiekszy. No i kazdy sklada sie z 3-4 bodziakow i spiochow, czapeczek wzielam chyba tez ze 4 no i 2 dresy na wyjscie.

Byloby fajnie gdyby Jolek juz jutro wyszla do domku, a Adeczla pewnie troszke dluzej zostanie...

Hej dziewczyny
Stracha się najadłam w nocy - przez te rozmowy z Poziomką i przytulanko z mężem od 1 do 3 miałam ostre skurcze (chyba) - tzn bolało jak na okres, ale troche inaczej - krzyż cały czas, a co jakieś 7-10 -5 -15 min od krzyża szła taka fala na brzuch :baffled: M przestraszony, a mi sie śmiać chciało, ale tak z tyłu głowy sobie myśle (kurcze to juz?! - eeeeeee nieeee) - poszłam pod prysznica, pooddychałam i zaraz po 3 zasnełam, a dziś jakoś mnie nic nie boli po za biodrami.
Mam zapchanyy dzień dzis strasznie - urodziny mojej Mamusi, imieniny teścia i jeszcze kolega ze Śląska przyjechał, wiec będe dziś latać jak meteor zapewne.

reklama
Do góry