reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

styna kochana nasza jeśli szukać plusów tej sytuacji to przynajmniej na porodówce spędzisz malo czasu- jak już będzie czas. będzie dobrze! głowa do gory! :)

reklama
hej ja dzisiaj późno.. wstałąm rano a po kilku godzinach zrobiłam się senna i położyłąm się spać.. więc nie pojechałam do biblioteki.. odespałam sobie troszkę.. no a teraz dostałąm kompa... :-)
więc mogę posiedziec i nadrobić.
strsznie swędzimnie brzuch w dole pod pępkiem.. to pewnie rozstępy:-(

idę nadrabiać

alex cieszę się ze ząb już nie boli...
a co do truskawek to już pisałyśmy na ten temat.. spróbować zawsze można , i poczekać na reakcję dziecka:tak: ja jadłam wszytsko:-)
stynko współczuję strasznie tych skurczy bóli.. obyś za to miała szybki i bezbolesny poród..
paula... fajnie że masz taką mamusię co Ci poprasuje..
ja wam pojwiem ze jakbym tak prasowała jak ciuchy dla Vi to był jeszcze raz tyle siedziałą.. ale się zawzięłam , żadnego odpoczynku i rach ciach ... na szybko i na szczęscie zajęło mi to tylko 4 h.. dziś chyba poskłądam żeby mi się w pokoiku nie kurzyło:-p

a u mnie pogoda piękna stąd ból głowy pewnie...

no akurat moja klucha kochana wstała...
jak ja uwielbiam jak ona się budzi staje na korytarzu i woła"mama mama" ojjj
taka słodka zaspana....:-)

Ostatnia edycja:
Jaki tu dziś spokój chyba wszytskie brzuszki na słoneczku się wygrzewają:-)
A ja objadłam się naleśników z serem i z koktajlem malinowym i teraz idę poleżakować:-), ostatnie chwile na popołudniowe spanko :-)
Miłej soboty brzuszki:tak:

paula ale mi narobiłaś ochoty na te naleśniki :zawstydzona/y:
Vikamcia moja córa robi to samo-wstaje i woła mama! I wygląda jak Chopin-takie włosy ma we wszystkie strony,normalnie sam aniołek ;-)
A ja dziś pojechałam tylko na egzamin z prawa karnego,napisałam,oddałam pracę licencjacką do sprawdzenia i finito. Wróciłam i leżakuję. Mój M dzisiaj kończy pokój Gabi-super mu wyszło to malowanie :tak:

hej dziewczynki !
Co tam porabiacie ? Ja właśnie wróciłam ze spaceru, ciężko było ale kurde taka piękna pogoda jest że aż grzech nie skorzystać :-)

Teraz gotuję obiadek, sprzątam chatkę no a wieczorkiem kabaretos - Paranienormalni - już się nie umiem doczekać, mam nadzieję że nie zacznę rodzić ze śmiechu :-)

Dzisiaj jest pierwszy dzień mega ciepły z mega zielonymi drzewami, po prostu jest pięknie !!!!!!

życzę Wam miłego weekendziku:tak:
ciekawe czy któraś urodzi podczas jego trwania :-p

Zanka, daj spokój z tym rodzeniem:) Odpocznijmy chociaż przez weekend, bo się naprawdę nerwowo wykończymy:) No chyba, że córcia Stynki zdecyduje się w końcu wyjść, jej wybaczymy:)

hehe nio zance mao wrażen jak na ten tydzien...
ja za niedługo skikam z małą na plaze do innego miasteczka bo u nas już była rano z mężem...
a skłądanie ciuchów chyba poczeka:-p

A ja dopiero teraz mam chwilkę wytchnienia, od rana lataliśmy po mieście, później zakupy, zrobiłam szybki obiad, zjadłam i teraz odpocvzywam bo mnie brzuch boli. Goście wczorajsi nie dojechali, mają być dziś na wieczór...

Cześć dziewczyny:-)
U nas ....bez zmian nadal w trójpaku.Jak na złośc od 2 dni prawie wogóle nie mam skurczy,dosłownie kilka dziennie:confused: cisza przed burza??

Styna biedaku mam nadzieje że skurcze nie są na tyle bolesne że dajesz rade&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
ale fakt jak trafisz już na porodówke to sie nie obejrzysz a będzie juz po:tak:

Mam dzisiaj meeega doła i siedze i becze bo do dziewczyn przychodzą mężowie z dziećmi nawet w wieku Gabi a ja swoich nie widziałam od 2,5 tygodnia:-(
Dobrze że jestem sama na sali bo by mnie h.. strzelił przez weekend,tak to się przynajmniej zamkne i już

reklama
Do góry