reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Patrze, ze dzisiaj u wiekszosci dzien imprezowy, bo i u mnie bedzie male party z okazji urodzin mezusia, do tego tesc wraca z Niemiec z nieniecka wodka, wiec chlopaki beda duć,a ja jak zwykle bede siedziec i sie patrzec ze slina na mordzie :-D
Zaraz jedziemy popatrzec w jakich cenach sa u nas butelki z aventu, TT i z Lovi, a jak bedzie duza przebitka to zamowie z Allegro.
U mnie sloneczko pieknie swieci, wiec chyba caly dzien spedze na spacerku

reklama
Witam się ze słonecznego Gdańska :) Mężuś w pracy do 16 a ja zamulam... Dom posprzątany i nie mam co robić.. Poszłabym na spacer ale jakos samej to mi się nie chce. :) Dzisiaj z mężem obchodzimy naszą 6 rocznicę więc może coś dobrego do jedzenia zrobię :) Miłego weekendu!

Dziś jest prześlicznie...czekam na Teściową - przyszłą babcię i dziś zaliczymy z kijami rundkę po średniej pętli (7 km) w pobliskim lesie, znowu się upocę a Małą wytrzęsie - przynajmniej zaburzeń błędnika nie będzie miała..albo będzie miała straszne :D...dotlenić się trzeba...jest tak pięknie że aż szkoda sobotę spędzać w domu...dziś strzelił mi 36 tydz. i 3 dzień...więc niedługo będzie Antosia miała miano donoszonej...niech wytrwa.
Byłam wczoraj w szpitalu na KTG, położyli mnie na 45 min na kozetce na sali patologia ciąży...kilka minut dłużej a dostałabym depresji i gotowa byłam już urodzić by tam nie przebywać...dziewczyny tam leżące wszystkie odwrócone do ściany, wiało smutkiem i chłodem...nie dla mnie...postanowiłam... do szpitala pójdę tylko urodzić..nie będę tam leżeć...wytrzymam w domu ile się da....ale przez 45 min. słyszałam bicie serduszka mojej córci...bezcenne.

Witam was
Faudzioch witaj u nas
Ja wczoraj znowu porodówkę zaliczyłam, skurcze są niekończące miły pan doktor o dziwo bardzo się nami przejął, i zbadał mnie bez krzyczenia na niego, no ale niestety nic nowego mi nie powiedział tylko jest pani we wczesnej fazie porodu rozwarcie znowu postąpiło, możemy panią zatrzymać na oddziale, albo chce pani jeszcze pobyć w domu, oczywiście uznałam że jak już mam się męczyć to wolę w domu ile się da. Mam nadzieję że to już niedługo potrwa bo jest fest męczące. U mnie też mała imprezka się szykuje tzn. lokatorzy się wprowadzają i we własnym gronie bezalkoholową parapetówkę robimy, tzn. oni zaproponowali alkohol ale P jest tak spanikowany że jedno malutkie piwko wypije i potem krzyczy za mną że teraz mam się godzinę wstrzymać z rodzeniem, a jak ostatnio 2 sobie otworzył to wylał do zlewu bo uznał że mu kołkiem w gardle staje i się boi go wypić.

Styna bidulko Ty się namęczysz z tymi skurczami, Nadinka widzę, że daje mamusi popalić.:)

Mnie ząb przestał boleć huuuuuraaaaaaaa. Co za ulga!!
Posprzątałam właśnie mieszkanko, a teraz objadam się truskawkami-pychotka.
Pozdrawiam słonecznie:)

Witajcie majowe mamunie:-)
Dziewczyny ale poimprezowałyście:-).
Styna bidulko pogadaj z Nadusią niech się dziewczyna w końcu zdecyduje:-), a tak na powanżnie to wspólczuję tej ciągłej niepewności i czekania jak na szpilkach.
Alex ciesze się że cię nie boli bo ból zęba to chyba najgorszy ból na świecie.Objadaj się kochana truskawkami bo latem to będzie szlaban na truskawki jak bedziesz karmić
Witam nową mamusię na finiszu.

Truskawki wczoraj mi mamusia kupiła i właśnie tak sobie myślę, że trzeba trochę pojeść teraz bo potem nie będzie można jak sie będzie karmić. A ja uwielbiam truskawki.

reklama
U Alex truskawki, a u mnie pyszne winogronka na tapecie:) Sama słodycz:)
Marzena, idź na ten pogrzeb, jeśli się czujesz na siłach. Ja byłam jakieś dwa tygodnie temu na pogrzebie mojego wujka, trochę się wzruszyłam, ale ostatecznie nie było tak źle. Co prawda niektóre ludziska patrzyli na mnie jak na kosmitę, ale co mi tam.
Styna, cały czas trzymam kciuki za Ciebie, żebyś już się długo nie męczyła. Jak to mówią lekarze, trzeba pamiętać, że każdy skurcz przybliża do rozwiązania:)

Do góry