reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
No niee Kamcia ja wczoraj po godzinie prasowania juz wysiadlam i dzisiaj bede znowu konczyc reszte...

Dla mnie to moga byc zdjecia z komentarzami, bo na brzuszkach tez w sumie mamy wszystko razem...

Bylam dzisiaj na zakupkach kupilam sobie 3 nowe lakiery do paznokci (ale mi sie geba cieszyla przy kasie :-D ) no i kupilismy pake pampuchow, bo byla promocja 90szt. za 39,99zl
no i spotkalam kolezanke, ktora na moj brzuch wykrzyknela: "matko jedyna ale ty go masz nisko" Czyli dobrze mowilam, ze sie opuscil, bo przy siedzeniu to lezy mi na kolanach i oddycha mi sie o wiele lzej.

Poziomki ja to mam nadzieje ze ty juz w weekend wystartujesz z tymi malymi bździągwami :tak:

marzena jakie tam makabreski ;) a czas to juz się rozpocząl, pierwsze majówki rozpakowane ;)
ja wam powiem, że jak by mnie tak ząb napierdzielal to bym chyba tę dentystke rozniosla... brrrr

Wiem, że już się zaczęło ale poczekajmy aż pierwsza ze szpitala wróci :D

Ludzie ale mi się paszcza drze! Idę kawę jakąś zmajstrować.

Ja dzisiaj prasowałam pieluchy tetrowe, żeby nie myśleć o bólu zęba i zeszło mi z ponad godzinę miałam 34 szt do poprasowania. Potem wyprałam białe ciuszki i teraz sobie schną jutro je pewnie będę prasować. Jak dzisiaj prasowałam te pieluszki to się popłakałam ze wzruszenia, ja już nie mogę się doczekać kiedy Synek pojawi się na świecie, a jeszcze zostało nam ponad miesiąc czasu.

mandrzejczuk jestem tego samego zdania co do zdjęć:tak:

a co do prasowania to normalnie jak się wzięłam to mi się odejść nie chciało.. a już poźniej jak mnie zaczęły plecy pobolewać to uznałam zę jak zrobię przerwę to już nie zasiądę przez kolejne kilka dni do prasowania więc musiałam skończyć dzisiaj..
i powiem wam ze uprasowane te ciuszki nie zajmują tyle miejsca co niepoprasowane:-D
splaszyczyły się czy co??:-p
jeszcze teraz musze je tylko poskładać....i powrzucać do szafek!! uffff

bra
no opowieści bęa.. jak laski będą już z nami.. to wtedy się założy wątek:tak:
alex mi 1 pielucha tetrowa zajęła 1 minutę.. a miałam ich 10 :-p ale to już chyba wprawa hehehe

Ostatnia edycja:
Ja też zauważyłam, że po prasowaniu są bardziej splaskane :D Ja zabieram się za pieluchy i pościel. Ale zbieram siły bo to cholerstwo nie chce się rozprasowywać na sucho i muszę sobie psikać. Dzisiaj sama siedzę bo mój polazł na piwko i jak coś w tw będzie zjadliwego to poprasuję. Pieluch mam wszystkich może ze 20 plus ze 3 komplety pościelki i KONIEC!

A planujecie te ciuszki prasować długo? Bo ja z doświadczenia wiem, że z czasem to już człowiekowi się nie chce :p Ja prasowałam chyba ok 2 miesięcy. Z pół roku używałam proszku dla niemowląt a potem już naszego. Najpierw wyparzałam wszystkie smoczki i butelki a potem to już raczej wrzątkiem zlewałam... Zresztą nie ja jedna, żeby nie było! Jak pogadałam ze znajomymi to każdego to dopadało :D A żeby mleko robić wg instrukcji obsługi szczególnie w nocy to musiałabym w ogóle nie spać!

Edit czy dzisiaj jest jakieś święto kościelne??? Bo mi pod blokiem procesja maszeruje :O

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry