reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

dziewczyny założyłam wątek ze zdjęciami... zastanówcie się czy chcecie pisać w nim komentarze czy wstawiać same zdjęcia...
wtedyu się to jakoś zorganizuje;-)

no i jednak lepiej jak będzie się pisało faktycznie wiadomośći o porodzie na "wiadomości z pierwszej ręki"
wtedyu każdy doczyta i nie zsgubi wśród gratulacji.. ale tam również można dać posta z info o narodzinach żeby było i tu i tu:tak:

a teraz idę was nadrobić i zaraz coś napiszę !!

reklama
Oj będą!!
Ubranka,pieluszki,kosmetyki mam,wózek przyszedł dzisiaj,fotelik jeden jest drugi bedzie w poniedziałek tak więc jestem gotowa na tip-top:-)

Poziomki, ja już mam kciuki zaciśnięte:) Daj nam koniecznie znać jak już będziesz miała dziewczyny przy sobie, bo będziemy się podwójnie denerwować:) Trzymaj się dzielnie:)

Poziomki, przez weekend znów tylko o Was będę myśleć :) Oby w poniedziałek już się ruszyło skutecznie i poszło szybko i bez komplikacji. Dziewczyny muszą być grzeczne :)

&&&

wózek jest na razie podwórkowy ogromny a dopiero taki docelowy leciutki kupimy za ok 3 miesiące jak małe podrosną
nie mam zdjęcia ale to jest spacerówka z wkładaną gondolą.

Vi moim skromnym zdaniem to przy zdjęciach komentarze są fajne ale żeby pooglądać zdjęcia trzeba bedzie przewalić maaase stron żeby cofnąć sie do poprzedniego. Mamy 2 watki na gratulacje plus główny-powinno wystarczyć:-)

Ja już po dentyście, zatruła mi tą szóstkę, mam nadzieje, że teraz bedzie ok. Ząb boli mnie coraz mniej, tylko najbardziej jak zgryzam zęby. Może mnie jeszcze do jutra boleć. Oby przeszło.

poziomki zacznę od tego że trzymam za Ciebie kciuki.. i szczerze mysklałam że już urodziłaś:-D

teraz tak doczytałam ze chcecie 3 wątki oddzielny na gratulacje , to już mamy
wiadomości z 1 ręki też już mamy
no i 3 na wiadomości o porodach.. a moze jednak lepiej tak jak napisałam wyżej że na wiadomościach z 1 ręki o porodach będziemy pisać?? żeby nie powielać za dużo wątków...:tak:

jeśli chodzi o zdjęcia .. mi wszytsko jedno ja lubię czytać wszystkoe komentarze do danego zdjęcia a nie że musszę oddzielnie zdjęcia a oddzielnie fotki i póxńiej nie wiadomo który komentarz do której foty jeśli osoba da kilka zdjęc w odstępie czasowym..
ale jak chcecie można zrobić oddzielnie

a teraz dopiszę na koniec że dokonałam rzeczy niemożliwej!!!!
dlatego jestem tak późno a nie jak obiecałam wcześńiej...
ZROBIŁAM CAŁE PRASOWANIE !!!
zajęło mi to prawie 4 godziny:sorry2:

Ja już po dentyście, zatruła mi tą szóstkę, mam nadzieje, że teraz bedzie ok. Ząb boli mnie coraz mniej, tylko najbardziej jak zgryzam zęby. Może mnie jeszcze do jutra boleć. Oby przeszło.
Ja też kiedyś tak miałam i okazało się że ból zęba tak promieniował że ja im cały czas mówiłam że mnie piątka boli a w rzeczywistości to szóstka była mam nadzieję że u ciebie nie będzie tak.

reklama
Do góry