reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka :-)

Piękny dzień piękny Nam dziewczynki kochane zaserwowały bo przecież jak tu się nie cieszyć :-):tak:
Teraz to już nie ma znaczenia która ma jaki termin bo naprawdę wszystko może się zdarzyć :tak::-)

Zaraz mykamy na miasto z mężem pozałatwiać trochę spraw więc będę dopiero wieczorkiem .

reklama
Hejka, super wieści z samego rana:) Zazdroszczę dziewczynom, że mają już swoje maleństwa przy sobie:) Chociaż faktycznie ten jolka maluch to nie taki znowu mały:) Ciekawe co by było jakby dłużej posiedział:)
Ehh, co za emocje, aż łzy same z radości z oczu lecą... :)

Witam nierozpakowane majówki:) ale emocji było wczoraj wieczorem,aż nie mogłam zasnąć i rzuciłam się do czytania książek o 1 roku z maluchem.
Nie mogę się już doczekać ,aż będą fotki majowych synków i córeczek, na samą myśl się wzruszam.

Piękne słonko dzisiaj, od rana buszowałam w ogrodzie, trochę się zmęczyłam i trochę mi junior dokuczał, bo już miał dość tego mojego schylania, no ile można walczyć z przechyłem;-) i kołysaniem.Potem mi pies uciekł przez niewykrytą jeszcze dziurę w płocie, więc miałam trochę adrenaliny. Teraz chwila odpoczynku i lecę do fryzjera i kosmetyczki.A wieczorem babska impreza.Mam nadzieję, że nie urodzę na niej:-D chociaż na niej będzie połowa doświadczonych w rodzeniu, więc jakby co to wiedzą co z czym(chyba:D).

jestem tu bardzo nowa...ogólnie dlatego że dopiero podłączyłam się do sieci...ale muszę przyznać że prawie całą ciąże przeszłam bez dostępu do internetu, do rozmów z innymi przyszłymi mamami, czego już wiem że bardzo mi brakowało...teraz jak sobie odczytuję wasze forum to zrozumiałam że miałam pustkę w tym wymiarze...Mi zostało tak jak większości z Was niewiele..termin 12 maj - pierwsze, wymarzone dziecię - Antosia..maleństwo sobie ugniata mój brzuszek od rana...przez co sama jestem leniwa i z uwielbieniem patrzę na jej wygibasy podskórne. Na razie nie wstaję z łóżka...przed monitorem zjadłam śniadanko, kotek położył mi się w nogach i odpoczywa po nocnych podbojach. Najnudniej jest kiedy sama całymi dniami siedzę w domu...jak córunia się pojawi to ten świat na pewno się zmieni i zrobi się interesujący...dobrze że w końcu podłączyliśmy się do sieci to może ten 9 m-c zleci szybciej...pozdrawiam Was wszystkie :)

reklama
No to się zaczęło na dobre!!
A ja znowu walczę z bólem zęba i juz chyba wiem który mnie tak napie.... górna prawa szóstka. nie moge się dzisiaj do niej dotknąć. Ledwo żyję już z tym bólem. Zadzwoniłam znowu do mojej dentyski i mam przyjechac przed 16 nie wiem jak ja wytrzymam te kilka godzin, bo na prawde umieram z bólu. Nie moge nawet nic jeść bo tak mnie boli. Mam nadzieję, że dzisiaj mi juz pomoże ta dentystka bo jak nie to chyba umrę.

A ja mam takie hałasy w domu bo sąsiedzi u góry wstawiaja okna i chyba coś burza bo cały czas stukają i wala młotem. I nie dość że mnie ząb napierdziela to jeszcze wkurzają mnie te hałasy.

Paskudny mam dzisiaj dzień, aż płakać mi się chce.........

Do góry