reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

ło matko kochana co za wieści! czytam te wasze posty i nie wierzę, nasza kochana jolek dołącza sie do wyścigu :) z tego podekscytowania nawet nie mogę znaleźć wiadomości hope, że "ona też"! matko aż mi sie ręcę trzęsą ;))))))) trzymam kciuki! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
No nie moge co tu sie dzieje...
Jolek kochana trzymamy kciuki zeby nie bolalo i szybko i bepiecznie sie sklonczylo.
Jak przeczytalam wiadomosc od niej to normalnie sie wzruszylam, szykuje sie chyba pierwszy maluszek:-)
Poziomeczki rowniez kciuki trzymam zeby sie ruszylo:-)

Dziewczyny, błagam Was nie tak szybko i nie tak hurtem, bo normalnie się gubię, a stres mnie zżera:) Poziomki, Styna, Adeczka, Jolek - matko kochana, co się dzieje:) W każdym razie za wszystkie trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszystkim łatwo pójdzie:) Swoją drogą, ciekawa jestem kiedy na mnie przyjdzie pora - mam nadzieję, że jeszcze chwilę to potrwa;)

salsera- ale ci zazdroszczę tego panieńskiego. Ja ma ostatnio taką ochotę potańczyć. Jak tylko słyszę muzykę to mi nogi same chodzą. Frankowi zresztą też - może to jaki tanczerz bedzie :-):-):-)

Hope, ja się wykończę tymi wiadomościami z pierwszej ręki;-) Niech się Jolek trzyma dzielnie:tak: A czy Twoja propozycja, że urodzisz w zamian za Jolek może też objąć inne ciężarne, które się boją?:-D Chętnie bym się zapisała w kolejkę:-)
Dzięki dziewczyny, że przekazujecie dalej te wszystkie wieści:tak:
Swoją drogą, ja nie mam namiaru do żadnej z Was:no: Może by chciała któraś mi przesłać numer na priva tak na w razie co?:-)

Ostatnia edycja:
matko kochana mam ciarki, nie mówiąc juz o tym, że łzy w oczach :) caly czas trzymam kciuki za szybkie i najlepiej BEZBOLESNE rozwiązanie.
a co z naszą resztą? :)

aha: hope jakby co, to mój poród tez możesz przejąć ;)

reklama
Do góry