reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ale emocje normalnie. ale chyba jak już odeszły wody, to nie może trwać za długo co? W sensie że jak się nie rozkręci to muszą jej coś podać. Nie wydaje mi się żeby dla maluszka było na dłuższą metę dobre siedzenie o suchym pysku...

reklama
Ja się muszę wyluzować bo sie spięłam od rana... Namówię Mężusia na jakiś wypad do kina - to już będzie pewnie ostatni taki wypad na wiele miesięcy jak się nasza "kotwiczka" urodzi ;-)A skoro już się tak rozkręcają te majowe dzieciaczki to z tym kinem trzeba się spieszyć...

Joluś wysyła wszystkim buziaki, nie będę już jej męczyć smsami ale wygląda na to, że będziemy ciociami. Oby jak najszybciej, żeby się bidula nie męczyła za długo. Na razie powoli nabiera rozpędu.

Normalnie aż mi się sernika odechciało z wrażenia. Chyba jednak dzisiaj dokończę to pranie i prasowanie :sorry:

tak tak do mnie też jeszcze Jolek odpisała akcja się toczy i chyba rzeczywiście tutaj już będzie prawdziwy Finisz!!! musimy cierpliwie czekać :tak:

A ja mam już proszek i płyn też dzisiaj zaczynam :tak::tak::tak::-):-):-)

reklama
Do góry