Ale dzisiaj naklepałyście, całe szczęście zrobiłam sobie dobrze kulinarnie to jakoś udało mi się jeść i nadrabiać :-)
Jolkaa powiem ci szczerze, że moja złośliwa natura będąc na twoim miejscu natychmiast wymyśliłaby zemstę na mężu, bo karać trzeba na bieżąco, a takiego zachowania nie warto zostawiać bez konsekwencji. Trochę jak Poziomki napisała, wyszłabym z domu w jakieś wygodne i smaczne miejsce, żeby nie wiedział gdzie jestem i co się dzieje, możliwie na długo, aż się ściemni. Czasem człowiek jak nie poczuje, to nie zrozumie, facet tym bardziej ;-) Niech się martwi, dzwoni, może dotrze.
Kamcia napad na hurtownię murowany, to niemożliwe tyle ubranek kupić
A masz karę, teraz pierz i prasuj
Przy okazji prania, naiwnie myślałam, że skoro ubranka są malutkie to wszystkie wejdą do pralki. Owszem, wejdą, na 3 prania tego mam
Dzisiaj pierwsze, schnie, ale kto to będzie prasował? TZ się zapowiedział, ale jak mu opowiedziałam, jak to jednej z was maż prasował brzuszki a olewał rękawki, to stwierdził, że specjalnie brzydko wyprasuje, żebym zauważyła i kobiecym zwyczajem zrobiła to: sama lepiej a on będzie miał wolne. No ładne kwiatki
Poziomki będziesz jutro naszym numerem 1 :-) Pomyśl o nas ciepło między skurczami
A my byliśmy dzisiaj z wizytą u trzymiesięcznego przystojniaka Adasia, oto on :-)
Tak spokojny, radosny, pozytywny chłopczyk, że nic tylko pozazdrościć. Właśnie taką sobie zamówiłam dziewczynkę
:-) Jak wróciliśmy do domu TZ naburmuszył się i powiedział, że już chce dzidzię i kazał jej wyjść bo już nie chce czekać