reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

kamcia mój też ledwo zipie staruszek:-D i gdyby się p...ł to by była tragedia!!

Uff spakowałam już wszystko z szafek żeby w razie czego o tym nie myśleć jutro,zostawiłam tylko kosmetyki i majtki na wierzchu:-)

reklama
Ale dzisiaj naklepałyście, całe szczęście zrobiłam sobie dobrze kulinarnie to jakoś udało mi się jeść i nadrabiać :-)

Jolkaa powiem ci szczerze, że moja złośliwa natura będąc na twoim miejscu natychmiast wymyśliłaby zemstę na mężu, bo karać trzeba na bieżąco, a takiego zachowania nie warto zostawiać bez konsekwencji. Trochę jak Poziomki napisała, wyszłabym z domu w jakieś wygodne i smaczne miejsce, żeby nie wiedział gdzie jestem i co się dzieje, możliwie na długo, aż się ściemni. Czasem człowiek jak nie poczuje, to nie zrozumie, facet tym bardziej ;-) Niech się martwi, dzwoni, może dotrze.

Kamcia
napad na hurtownię murowany, to niemożliwe tyle ubranek kupić :-D A masz karę, teraz pierz i prasuj :-p

Przy okazji prania, naiwnie myślałam, że skoro ubranka są malutkie to wszystkie wejdą do pralki. Owszem, wejdą, na 3 prania tego mam :confused: Dzisiaj pierwsze, schnie, ale kto to będzie prasował? TZ się zapowiedział, ale jak mu opowiedziałam, jak to jednej z was maż prasował brzuszki a olewał rękawki, to stwierdził, że specjalnie brzydko wyprasuje, żebym zauważyła i kobiecym zwyczajem zrobiła to: sama lepiej a on będzie miał wolne. No ładne kwiatki :dry:

Poziomki będziesz jutro naszym numerem 1 :-) Pomyśl o nas ciepło między skurczami :-p

A my byliśmy dzisiaj z wizytą u trzymiesięcznego przystojniaka Adasia, oto on :-)
adas.jpg

Tak spokojny, radosny, pozytywny chłopczyk, że nic tylko pozazdrościć. Właśnie taką sobie zamówiłam dziewczynkę :-D:-) Jak wróciliśmy do domu TZ naburmuszył się i powiedział, że już chce dzidzię i kazał jej wyjść bo już nie chce czekać :-D

sąsiad już przyjechał:wściekła/y::-(
zaraz beę musiała się z wami pożegnać..

Hope... na 3 prania to ja mam samych białych ciuszków haha
u mnie już wyprane 4 prania i wypłukane podwójnie oczywiście;-)
teraz wszystko schnie bo zabrakło mi suszarek jedna się prawie połamała odc hyba ciężaru haha
ale jutro wstawię kolejne 4 prania i mam nadzieję że będzie po wszystkim:-p
eszcze zobaczę czy to upchnę na 4 prania:tak: ale myślę że tak..
a co do ilości to sama jestem zaskoczona po co my tyle tego kupowaliśmy:szok::confused:
i to jak segregowałam to najwięcej mam właśnie na te pierwsze miesiące gdzie dziecko mniej się brudzi.... ale te najmniejsze ciuchy wkońcu najsłodsze:-p

od rana jak sąsiad śpi to mogę działać w domu z praniem bo nie bedę go za laptopem budziła przecież;-)

hope śliczny malec
poziomki no ja miałąm jedną taką dużą torbę co Ty z Vi i jedną swoją taką mniejszą ..
teraz zamierzam spakować jeszcze niej bo to przesada!! :-p

Ostatnia edycja:
Hope ale słodziak! Też chcę takiego :D

Co do prania to ja zużyłam całą paczkę 1,8 kg proszku czyli niby na 11 prań to jest.

Poziomki to jak na wakacje popakowane jesteście ;)

Hope powiedz TZ że jak wyprasuje ładnie to Ty postarasz się urodzić:-D

haha nazbierało się tego:-D i wszystko potrzebne

Ostatnia edycja:
marzena ja tam z góry zakupiłam proszek 10 kg i płyn do płukania 5l:-D zobaczymyile zostanie.. hehe
kupiłąm też vanish w proszku w pudełki tym zakręcanym.. i ak wczoraj przebrałam rzeczy do wybielania to poszło całe pudełko a było tam 750g:-p

reklama
Poziomka eksmitują Cię z sali VIP:-)

Kurde to mnie teraz przeraziłyście z tym praniem, bo ja się nastawiłam na góra 3 pralki. A mój M jak będzie mi pomagał prasować i będzie ściemniał to za kare wszystko sam poprasuje. A i jeszcze co do prania to M się uparł na proszek JELP. Wiem,że jest jeszcze LOVELA,ale ten się uparł,że wie,że Jelp na pewno nie uczula i innego nie kupi! Co Wy na to?

Do góry