reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Poziomka witaj kochana:) widzę,że się jednak udało:)

Czapeczka słodka, też mam sporo takich maluszków dla mojego syncia :)

Ty odliczaj i rozwiążesz worek majówkowych bobasków :):)

reklama
Poziomki jeszcze tylko tydzień! ;D

Ps. To my za tydzień zostaniem takimi wirtualnymi Ciotkami! ;D

A ja zostałam sama.. Mąż poszedł do pracy :( Chyba jakis film obejrzę.. Ze spaniem ostatnio u mnie masakra.. Ciągle się budzę, ostatnio dostałam kurczy lewej łydki i w ogóle, żeby się przekręcić z boku na bok to jakiś koszmar..

Ostatnia edycja:
Ja po tym dzisiejszym łażeniu położyłam się na trochę i nie mogłam z wyrka wstać, każde ruszenie nogami powodowało potworny ból krocza:(

Poziomka a jak tam u Ciebie, nie dostałaś tym razem żadnego uczulenia???:p

Ostatnia edycja:
Uczulenia nie, ale przeziębienie:-D Nie przejmuj się mnie tez wszystko boli:)
Dziewczynki mają bardzo nisko głowki i przez to ciągłe uczucie chęci zrobienia kupy:dry:

A no zapomniałam o tym przeziębieniu...coś jest lepiej czy bez zmian???
Mi młody też na dole majstruje i cały czas czuję coś w szyjce, a dziś dodatkowo potworne kłucie w odbycie,zerwałam się z kanapy M patrzył jak na wariatkę i nie wiedział co się dzieję.

Jak zwykle katar najbardziej uciążliwy:/ Cieszę się,że już lepiej.

Uciekam do wyrka trochę pospać bo pewnie jutro skoro świt wstanę bo spać nie będę mogła :(

Buziaki :*

reklama
Do góry