reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Kolega dopomógł;-) Ta czapeczka jest na rozmiar 50 Gabrysi czapeczki były sporo większe
jolkaa1989
Fanka BB :)
Poziomki jeszcze tylko tydzień! ;D
Ps. To my za tydzień zostaniem takimi wirtualnymi Ciotkami! ;D
A ja zostałam sama.. Mąż poszedł do pracy Chyba jakis film obejrzę.. Ze spaniem ostatnio u mnie masakra.. Ciągle się budzę, ostatnio dostałam kurczy lewej łydki i w ogóle, żeby się przekręcić z boku na bok to jakiś koszmar..
Ps. To my za tydzień zostaniem takimi wirtualnymi Ciotkami! ;D
A ja zostałam sama.. Mąż poszedł do pracy Chyba jakis film obejrzę.. Ze spaniem ostatnio u mnie masakra.. Ciągle się budzę, ostatnio dostałam kurczy lewej łydki i w ogóle, żeby się przekręcić z boku na bok to jakiś koszmar..
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ja spie po godzinie,usypiam ok 3 i budzą mnie o 6 i drzemie sobie w ciągu dnia
Ja po tym dzisiejszym łażeniu położyłam się na trochę i nie mogłam z wyrka wstać, każde ruszenie nogami powodowało potworny ból krocza
Poziomka a jak tam u Ciebie, nie dostałaś tym razem żadnego uczulenia???
Poziomka a jak tam u Ciebie, nie dostałaś tym razem żadnego uczulenia???
Ostatnia edycja:
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Uczulenia nie, ale przeziębienie Nie przejmuj się mnie tez wszystko boli
Dziewczynki mają bardzo nisko głowki i przez to ciągłe uczucie chęci zrobienia kupy
Dziewczynki mają bardzo nisko głowki i przez to ciągłe uczucie chęci zrobienia kupy
A no zapomniałam o tym przeziębieniu...coś jest lepiej czy bez zmian???
Mi młody też na dole majstruje i cały czas czuję coś w szyjce, a dziś dodatkowo potworne kłucie w odbycie,zerwałam się z kanapy M patrzył jak na wariatkę i nie wiedział co się dzieję.
Mi młody też na dole majstruje i cały czas czuję coś w szyjce, a dziś dodatkowo potworne kłucie w odbycie,zerwałam się z kanapy M patrzył jak na wariatkę i nie wiedział co się dzieję.
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Tylko katar został poza tym jest już dobrze
reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
papa