reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Dziewczyny pomocy!! Zaczęły mi się pojawiać na brzuchu pierwsze rozstępy :no: Jak tak dalej pójdzie to po ciąży będę wyglądała jak zebra :szok: Może macie jakieś sprawdzone kosmetyki przeciw rozstępom. Obecnie używam rossmannowego kremu na rozstępy, ale jak widać ten nie daje rady:-:)-(

Kajuta ja mam olejek z rossmana. Ale moze sprobuj Bio Oil bo Mustela jest dosc droga choc tez dobra :-)
A duze te rozstepy?

Spore:-( Liczyłam się z tym, że jakieś rozstępy się pojawią, bo mam do nich tendencje, ale nie myślałam, że tak szybko:szok: O Musteli czytałam bardzo pochlebne opinie, ale fakt droga jest. Dzisiaj właśnie też Bio Oil przeszedł mi po głowie. Po wypłacie lecę od razu do apteki :happy2:

kajuta u mnie pierwsze pojawiły się już miesiąc temu...:-( tyle że nie na brzuszku, ale na pośladkach :confused: chyba po prostu biodra poszły w bok...bo na wadze nawet bardzo nie przybrałam. Smaruje się cały czas Babydreamem balsamem dla kobiet w ciąży na rozstępy...

ja używam bio oil i po 1 ciąży nie mam ani jednego a też mam do nich tendencje i kilka posiadam na nogach z okresu dojrzewania... tak że biooil polecam:tak:

Dziewczyny pomocy!! Zaczęły mi się pojawiać na brzuchu pierwsze rozstępy :no: Jak tak dalej pójdzie to po ciąży będę wyglądała jak zebra :szok: Może macie jakieś sprawdzone kosmetyki przeciw rozstępom. Obecnie używam rossmannowego kremu na rozstępy, ale jak widać ten nie daje rady:-:)-(

ja w pierwszej ciąży i teraz stosuję Mustelle i nie miałam ani nie mam w ogóle rozstępów na brzuchu :tak: a tendencję do rozstępów podczas tycia mam bo w liceum po burzy hormonalnej nabawiłam sie ich na udach od wewnętrznej strony :wściekła/y:

kajuta u mnie pierwsze pojawiły się już miesiąc temu...:-( tyle że nie na brzuszku, ale na pośladkach :confused: chyba po prostu biodra poszły w bok...bo na wadze nawet bardzo nie przybrałam. Smaruje się cały czas Babydreamem balsamem dla kobiet w ciąży na rozstępy...

Ja też smaruje się tym balsamem, ale nie jestem z niego zadowolona :confused:

reklama
Do góry