vanilijka
Zostanę mamą :)
gratulacje z pierwszych ruchów ja nadal czekam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kajuta ja mam olejek z rossmana. Ale moze sprobuj Bio Oil bo Mustela jest dosc droga choc tez dobra :-)
A duze te rozstepy?
Dziewczyny pomocy!! Zaczęły mi się pojawiać na brzuchu pierwsze rozstępy Jak tak dalej pójdzie to po ciąży będę wyglądała jak zebra Może macie jakieś sprawdzone kosmetyki przeciw rozstępom. Obecnie używam rossmannowego kremu na rozstępy, ale jak widać ten nie daje rady:--(
kajuta u mnie pierwsze pojawiły się już miesiąc temu...:-( tyle że nie na brzuszku, ale na pośladkach chyba po prostu biodra poszły w bok...bo na wadze nawet bardzo nie przybrałam. Smaruje się cały czas Babydreamem balsamem dla kobiet w ciąży na rozstępy...