reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Hej. Dziewczyny suwaczek wstawie w srode po usg. Pech chcial, ze moj lekarz poszedl na urlop i wizyte mam dopiero 15 lipca. ;/
Jestem mama 4 letniego chlopaczka. Ta ciaza jest calkiem inna. W tej mam mdlosci, zero bolesnosci piersi, jestem bardzo wrazliwa na zapachy no i Odrzuca mnie od niektorych potraw.

reklama
Wtedy to juz na bank będzie serduszko. U mnie dzis wg OM 6t2d. Chyba małe szanse na serducho ale juz sie nie moge doczekac kiedy zobacze tego mojego kropka ;-)

Gabis, Mujer, Elunia witajcie :-D

Gabis u mnie straszne mdlosci o kazdej porze dnia. W pierwszej ciazy mialam tylko do sniadania ;-) mam tez malybrzuszek!
Jak wizyta?

Witam. Jestem Sandra mam 19 lat. I mam już wspaniałego Synka który na świat przyszedł 05.10.2012 przez Cc.
Staramy się od 4 miesięcy o drugą dzidzie. 3 dni spóźnia mi się @. Dziś zrobiłam rano test , lecz wyszedł z bardzo słabą drugą kreską.
Chciałabym do Was dołączyć i cieszysz się fasolką , lecz jeszcze nie jestem pewna. Choć czuję że to ciąża. Myślę , że mnie przyjmiecie, oczywiście za dwa powtórzę test i jeśli nie będę w ciąży nie będę się udzielać . Pozdrawiam przyszłe mamusie :)

A może którejś z Was wyszedł taki test jak mi a ma pod sercem nowe życie?
Dodaje zdjęcie testu :

avg_6c66a426ca1224a64fea2d9bfee1051c.jpg

Załączniki

• avg_6c66a426ca1224a64fea2d9bfee1051c.jpg
    avg_6c66a426ca1224a64fea2d9bfee1051c.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 88
reklama
Ja jestem jeszcze przed pierwszą wizytą. A będzie to jakiś 7-8tc wg. kalkulatora, a od zapłodnienia jakiś 5-6.
Też nie mogę się już doczekać, a jeszcze trochę muszę...

Od kiedy i czy w ogóle zaczęłyście brać kwas foliowy?

Do góry