reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Stokrotka gratulacje! A jak Ty sie czujesz? Opieka ok tam u Was?

Maja kciuki zeby oksy dala rade i zebys dzis tulila malenstwo. Krzykami sie nie przejmuj bo kazda z nas ma inny prog bólu a jesli krzyki maja pomoc to czemu nie ;-) w koncu to porodowka i nikt sie nie zdziwi ;-)

reklama
An82 przykro ze o taka rzecz poszlo :-( przytulam Cie. My sie ostatnio tez o prawie kazda *******e klocimy. Pralki moj nie dotyka bo mamy ja 2 lata i prania nigdy nie wlozyl ale o niewyczyszczone odplywy czy przytkane krany to juz tak ze o balaganie nie wspomne... BTW ja w pralce nie ukladam tylko wrzucam skotlowqne bo sie lepiej dopiera i wywaza przy wirowaniu wg mnie.;-)

Na koncowce tez wiekszy stres. Moze sie udziela i jemu... Wieksza odpowiedzialnosc za rodzine, kolejna dzidzia...
Kciuki zeby sie jakos poukladalo.

Dorex, karolina 19 xm, Anianka, Hircia, e_mi, marionnetka, ewa D, stokrotka Mega GRATULACJE i duzzzzz zdrówna i milosci:-) jeśli ktoras z mam pominąłem to proszę o wybaczenie, ale Alicja pochłania i absorbuje cały czas, ale jakże przyjemnie jest żyć we trójkę. ....jeszcze raz gratuluję, innym dziewczynom życzę lekkich porodów i małych stresów i ja podobnie jak Mokito uciekam na zamknięty, bo czasu mało żeby ogarnąć forum:-D

Stokrotka gratulacje! A jak Ty sie czujesz? Opieka ok tam u Was?

Maja kciuki zeby oksy dala rade i zebys dzis tulila malenstwo. Krzykami sie nie przejmuj bo kazda z nas ma inny prog bólu a jesli krzyki maja pomoc to czemu nie ;-) w koncu to porodowka i nikt sie nie zdziwi ;-)

zaraz po porodzie odsyłają do hotelu przyszpitalnego :eek: , poza tym sprawdzają dziecko dopiero 2h po urodzeniu, lekarz dopiero w 2 dobie, reszta badań jeszcze później :no:

Stokrotka serdeczne gratulacje jaka ciupinka z Gabi :)

no taka jakaś krótka :sorry2: ,ale stopy ma duże :szok:

Ja na tej patologii zwariuje. Do terminu mam jeszcze tydzień a ordynator mówi że bez dziecka mnie nie wypuszcza. Jestem przerażona z dnia na dzień coraz bardziej się boję porodu. Jak się tu naslucham to wszystkiego się odechciewa.

reklama
Marionetka gratki:)
Stokrotka gratulacje!:) jak to po porodzie wysyłają do hotelu przyszpitalnego?:O znaczy nie leżałaś w szpitalu?
Maja staraj się nie słuchać;) głowa do góry:)wyjścia już nie ma, trzeba urodzić :D

Do góry