reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Jest 4:13 a ja nie śpię dziś praktycznie wcale :-/ kombinuje na wszystkie sposoby żeby zasnąć i nic, chyba to ta pogoda

reklama
karolina19xm biedulka, mam nadzieję, że udało się szybciutko zasnąć;-) u mnie pobudka też była w tych granicach, ale skoczyłam do toalety i od razu jak się położyłam to zasnełam. Nigdy w nocy nie wstawałam i ciężko teraz się do tego przyzwyczaić, a od 2 tygodni codziennie.

Czesc,

Z tymi pobudkami nocnymi to normalne w ciazy, mnie glowa ostatnio boli, chyba przez pogode, albo od niewysypiania heh

Vanilijka glowa do gory, bedzie dobrze! Mama i siostra siene przejmuj, wiem ze to najblizsza rodzina.... Masz meza i tesciowa!

Ja szczerze mówiąc to boję się farbować, więc czekam do II trymestru.

Współczuję otoczenia. Ja mam cudownycn rodziców, braci, babcie i teściową. Męża lepszego sobie nie mogłam wymarzyć. Szczęściara ze mnie :)

Hej dziś mam mieć badanie i po nim powiedzą mi czy mnie wypuszczają do domu w szoku jestem ale lekarz na obchodzie powiedział że nic mi nie mogą zaoferować prócz tych leków co biorę i leżenia a to mogę i w domu mój mąż się boi że jak coś się stanie to nikt mi nie pomoże

vanilijka bądź dobrej myśli ;-)

co do rodziny...ja kiedy poinformowałam rodziców o ciąży to miałam mieszane uczucia co do ich reakcji, wydawało mi się że nie są za bardzo zadowoleni, ale na szczęście tylko mi się wydawało ;-) Troszczą się, aż miło. Chyba po prostu potrzebowali trochę czasu żeby się z tym oswoić bo to będzie ich pierwsze wnuczątko:-)

Vanilijka teraz doczytałam, że masz krwiaka. Ja przy bliźniakach też miałam krwiaka. W 8 tyg zaczełam na jeden raz bardzo mocno krwawić jak ubierałam się na wesele. Od razu pojechaliśmy z mężem na IP, w drodze bylismy świecie przekonani, że starciliśmy je. Ale na szczęście przy usg usłyszalam obydwa serduszka i się uspokoiłam. Krwiak był umiejscowiony bardzo blisko jedenego pęcherzai prawie na niego wchodził i był dość duży bo miał około 5cm x3cm. W szpitalu leżałam 4 dni a później w domu jakieś 3 tyg nie robiąc kompletnie nic, wstając tylko do toalety. Krwiak częściowo się zmniejszył, a później się "zasuszył" jak to lekarz nazwał ale już nie zagrażał dzieciaczkom. Trzymam kciuki za was.

A mi mdłości powoli przechodzą, tylko od czasu do czasu mnie zemdli ale od razu przejdzie. No ale pojawiły mi się teraz zawroty głowy:-( Muszę bardzo uważać jak wstaję i jak trzymam moje szkraby na rękach bo na jeden raz tak mi się zakręci że ledwo utrzymuję równowagę:-( Ta ciąża jest całkiem inna niż przy bliźniakach.

Anulfka mój krwiak jest mały ale na badaniu się okaże jaki teraz jest cieszę się że z twoimi dziećmi było wszystko wporządku bo to napawa mnie optymizmem że i u mnie będzie wszystko dobrze mój krwiak mial 8 mm i jest umiejscowiony przy ujściu szyjki

reklama
Do góry