reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Ttemat szczepień to wiadomo trudny i każdy musi podjąć decyzję sam. Na pneumo i meningokoki szczepilismy bo jest bardziej narażony że względu na przedszkole a jak pomyśle o sepsie to aż mnie dreszcz przechodzi. Ale na meningokoki są dwie z tym że jedną na odmianę europejska a druga na te bardziej dla nas egzotyczne. Ta druga jest od niedawna więc tego nie miał. Ospy też nie chciałam szczepic ale w sumie już nie wiem czy lepiej żeby przeszedl czy ten polpasiec po przechodzonej nie jest groźny. W sumie za 20 lat i tak może się okazać że lekarze byli w błędzie.

Tak to trudny temat. Mam znajoma, ktora miala stycznosc ze szczepionkami od strony chemicznej, gryz wlasnie chemikiem jest i nie ma pochlebnego zdania o szczepionkach w ogole. Tez niedawno miala rozkminke co robic, bo jedt juz w 36tyg ciazy.

Dziewczyny ale mam zgage, wracajac wczoraj z urodzin mojej siostrzenicy zahaczylismy o maca, bo M byl baaaaaardzo glodny, namowil mnie na kanapke a ja teraz cierpie.
Plany na dzisiaj sa hmm... chcialabym przemeblowanie zrobic i u mlodego i u nas a przyjechac moj ojciec zeby pomoc M przenosic regal, bo ja nie dam rady. Plany sa, zobaczymy jak z realizacja....

Powodzenia z realizacją Monia :)

Ja popijam kawe w łóżku i niedlugo zabieram sie za robote, mam cale mieszkanie do wysprzatania,wczoraj kręgosłup tak nnie bolal, ze nie dalam rady nic zrobić, dlategi dziś juz muszę nadrobić. Syf mamy nie z tej ziemii!!!

Hejka, ja w nocy znow mialam skurcze i nad ranem tez :( teraz troszke sie brzuch stawia, ale jest ok :)
Wczorajsza robota dala sie we znaki, jestem wykonczoooona! Nie odespalam wczorajszej roboty :(
D zlozyl szafe, okazalo sie, ze o 2 cm za duza! Wiec trzeba bylo meble przestawiac, sprzatac pod meblami, pozniej D obcinal biurko i polke, bo inaczej nie byloby rady by ulozyc mebli :p
W chwili wolnego napadla mnie ochota na kokosanki, wiec upieklam, aaale pyszne!! No ale juz dawno zjedzone haha
Moj kaszel zaczal wracac, szczegolnie w nocy.. musze go wyleczyc, bo nie wyobrazam sobie po porodzie kaszlec jak oszalala :O juz pamietam jak raz kichnelam po porodzie, to myslalam, ze drugie dziecko wypchalam haha

A tu nasze wczorajsze pysznosci :D

Ja jade do szpitala, wymiotuje straszliwie i sikam tylkiem, brzuch boli tak bardzo, ze kilka razy myślałam, że umieram :(

made trzymaj się, matko święta zawsze się coś przypierdo...

ja też dziś się poryczałam no nie to, że mi drętwieją kończyny to ręce bolą mnie w taki reumatyczny sposób po same ramiona :)

reklama
Do góry