reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

reklama
ja na chwilkę
moje dzievcko po łyżeczce soczku z marchewki świetnie s ię czulo, przespał prawqie cąły dzień :)

Dee jakie fotki, jaka nagroda??? ja nic nie wiem, ale gratuluję :)

krisowa, a ja chcialam dzisiaj wprowadzic marchewke, ale z lenistwa nawet jej nie kupilam... także dalej na samym mleku jedziemy

Dee minka bezbłedna, gratuluję uchwycenia momentu no i pięknej córci:)

Olcia krwawienie po Azalii powinno niebawem przejść, u mnie pojawiło sie jakoś 2-3 tygodnie po rozpczęciu przyjmowania i trwało troche ponad tydzień, potem się nie powtórzyło mimo ze to juz 2-gie opakowanie

właśnie sobie przypomniałam że dokładnie rok temu w Dzień Dziecka dowiedziałam się że jestem w ciąży. W zasadzie to potwierdziłam, bo przypuszczenia były wcześniej... ale ten czas leci:)

przy okazji dzisiejszego święta uświadomiłam też sobie że wraz z narodzinami dziecka 1 czerwca nabiera innego znaczenia - juz nie dla nas życzenia, prezenty - teraz dzieciaki są najważniejsze, ale od czego był Dzień Matki:D

Paluszek- ja zaszłam w ciążę jak Daniel miał 7miesięcy. Plusem wielkim jest brak zazdrości, bo taki 3latek to już jednak to bardzie odczuwa. Ale ogólnie Danielos jest kochaniutki dla siostry, przychodzi całuje ją, przytula, głaszcze. Oczywiście pod moją kontrolą bo jakby się na nią uwalił to by ją połamał. Ja też miała komplikacje w ciąży z Blancią i musiałam pod koniec leżeć, dawałam Małego na kilka godzin do sąsiadów- zaufanych i sprawdzonych, Mały uwielbiał tam chodzić. Nie powiem, czasem nie jest łatwo jak zdarzy się sytuacja że wyją oboje ale generalnie nie jest źle- myślałam że będzie gorzej. Ogarniam ich sama bez problemu. Ba, autem sama z nimi jeżdżę, z pierwszego piętra ich znoszę. Jest nam baaardzo wesoło, a taka różnica wieku jest super- dzieci będą się razem bawiły, będą miały swoje tajemnice;) A byś widziała jak się ludzie za nami obracają jak z podwójnym wózkiem śmigamy, no nie ma osoby co by tego nie skomentowała- na początku czułam się jak ufoldek:)

My byliśmy dzisiaj na pierwszym szczepieniu, płakała strasznie :(

Paluszku miedzy moimi starszakami jest 22 miesiace roznicy i uwazam, ze perfect. Ja tez chcialam miec jedno dziecko zaraz po drugim. Glowny powod byl taki, ze wlasnie i tak jest ciezko i tak a tak za jednym razem sie przerobi pieluchy, butelki i pozniej spokoj na reszte zycia.
Drugi jest tak jak Vanilia napisala. Ja z moja sis mamy 9 lat roznicy i nigdy nie mozemy znalezc wspolnego tematu.

O kurde dziewczyny szok :-D myślałam, że jakby coś to oni się do mnie odezwą :-D fajnie, że Paluszek to zauważyłaś :-p ja bym przegapiła wygraną hahaha z tego co widzę to to jest nagroda Photo Growth Chart [1546-H] - $12.99 : DIGS, Free shipping on orders over fifty dollars. :: modern furniture, housewares, decor and gift items. kurcze, ale mi miło :zawstydzona/y: moja córcia wygrała :laugh2::laugh2:

A co do tatusiowej minki to jest genialna, fakt :-D

Moje dziecie wczoraj miało kąpiel w troszkę zimniejszej wodzie niż zwykle (35,7) i co? Włączyło jej się chlapanie :-D w szoku byłam jak zaczęła chlapać i śmiać się !! do tego. I to jak? Pierwszy raz słyszałam śmiech swojego dziecka - fantastyczne takie "hyhyhy" i to pełną gębą :-D nagrałam ponad 6 minut filmu, może później wrzucę na YT. Nawet tam 2 razy się tak zachichrała, ale już nie tak długo jak bez filmu - wiadomo aparat odwraca jej uwagę. I chyba dzięki temu spała dziś do 5:15. :-)

Mi gardło nawala :-( nie wiem co jest. W ciąży można było brać ISLA czy podczas karmienia też?

Szok... moje dziecko wygrało :-)

reklama
Do góry