ani83
Fanka BB :)
Munie co do Komornik masz rację, sama pracując na Dębcu szybciej wrócę do domu jadąc przez Plewiska niż Głogowską prosto. Już nie mówiąc o tym ile czasu tracę zawożąc córę do szkoły. Nieraz potrzebuję 10 min by pokonać odległość 1,5 km. No ale jak chcieli budować rondo to jeden gospodarz się nie zgodził bo gdzie by swoje krówki trzymał. A to nasza polska rzeczywistość, do tego ten pas czerwony na środku, który miał ułatwić zmianę pasa a moja teściowa o mało co nie straciła na nim życia bo debil na motorze sobie nim jechał z ogromną prędkością. A żeby było śmieszniej została uznana za współwinną wypadku.
Cyśka moja córka akurat dostała sporo pieniędzy ale z reguły w kopertach miała 100-200 zł. Podobno hitem w tym roku na komunię jest jeż pigmejski, dopiero z artykułu na onecie zorientowałam się, że istnieje takie zwierzątko
Cyśka moja córka akurat dostała sporo pieniędzy ale z reguły w kopertach miała 100-200 zł. Podobno hitem w tym roku na komunię jest jeż pigmejski, dopiero z artykułu na onecie zorientowałam się, że istnieje takie zwierzątko