dzień dobry
mój syn znów budzi się w nocy ok 2-3 na jedzonko
a w dzień je co 3 h... własciwie to mi już nocne wstawanie nie przeszkadza. nie przewijam od kąpania do rana (używam pampers premium care i są super chłonne i 'suche')
wlasciwie to nawet lepiej jak maly possie cycka w nocy bo lżej mi jest, po za tym klade go na lozku przytykam piers i spie
wlasnie lezy obok mnie na sofie i wcina łapki, gryzaczek i ciagnie moją dłoń do buziaka, napatrzeń i nacałować się go nie mogę, mój mały skarb
kupiłam ubranko rozm. 56
z kurteczką i własciwie nie żałuję, bo pogody u nas teraz nieciekawe, modlę się by upał nie przyszedł wielki, bo to też nie dobrze na impreze. a nie chce klimatyzacji bo boję się o Adama
mama2006 cieszę się ze zajrzałaś, już miałam pisać do Ciebie na kom
Isia super te wasze zaproszenia na chrzest...
cyska, na komunie 200 zł, uważam że to w zupełności wystarczy, my tak daliśmy w ubiegłą niedziele, n chrzest też daliśmy miesiąc temu 200 zł, to są dzieci a skoro rodzice robią imprezę w lokalu a nie w domku, to tylko ich takie zyczenie i wygodnictwo. sama wiem ze wiecej pieniażków Adaś nie będzie dostawał i całe szczęście, to jeszcze dziecko. Moja siostra zawsze kupuje prezent i dobrze, bo dziecko spożytkuje, a nie rodzice wydadzą na coś. Druga sprawa, to u mnie w rodzinie wiele osób krzyczy ze trzeba dawać większe prezenty, a jak przychodzi co do czego, to okazuje się, ze daja najmniej...
renatka.wawa, dla mnie wzrost i waga nie są wytyczną zdrowia, a ono jest najważniejsze i po tym co było przewidywane w ciąży, cieszę się ze tylko na strchu się skończyło
daissy a co u Was???
Munie, ważne by mieć spokój duszy, praca w obecnych czasach jest niestety bardzo wazna