reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

Dagrab ogromne gratulacje kochana;):):-D

Weronika ciekawa jestem jak u Ciebie leci:)

Pluszacze trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze, Ty się nastaw że zobaczysz dzidzię a nie myśl o operacji samej w sobie. powodzenia;)

natalia Ty już pewnie rozpakowana - ale masz już fajnie:)

magda - Ty też już na pewno po, ale się rozwiązał worek lutowy pełną parą:)

Mitra - powodzenia!:)

Ja spanie jak zwykle miałam dobre, wstałam tylko koło 3 na siku:). Tylko dzisiaj musiałam wstać wcześnie bo zabrałam się z mężem i córuchną w trasę na badanie krwi i moczu, boję sie już sama jeździć. Mąż mnie odstawił do domu, jestem już po śniadanku i doczytałam te wszystki nowiny nocno-poranne;)

reklama
Hellol :)

Oooo i juz 1000 str watku za nami :szok: :-D :-D :-D

Dagrab, wielkie gratulacje ciociu !!!!! :******

Magdabb, zdawalas relacje co chwile Rewelacyjna jestes :rofl2:

Pluszacze, dobrze bedzie Wszystko w jak najlepszym porzadku i bez problemow czy komplikacji :))) powodzenia :******

Mitra, nastepna mloda lutoweczka :) trzymam kciukiiiii :*****

Tak sobie myslalam ze sa styczniowki na naszym watku, bo dzidziusie pchaja sie na swiat, to i moze jakas marcowka bedzie, bo i leniuszek sie znajdzie :))) :confused: :-D

Ja mialam straszna noc, skurcze bole w krzyzu, i tak niesamowicie mnie boli krocze i kosc lonowa ze to poezja, czuje sie jakby ktos mnie skopal :-(

dobry :)
ale jazda, ile dzieciaczków się pcha na ten świat już pierwszego dnia lutego:happy:
Dagrab serdecznie gratuluję :-)
Magda już chyba raczej po :> chyba już można gratulować ?!
Natalia, Weronika, Mitra trzymam mocno kciuki! Powodzenia i czekamy na wieści :)
Pluszacze nie stresuj się będzie dobrze !! Jutro jest Wasz dzień i tym się ciesz, a nie bój :)
M85 ciekawe co u Niej ?!
Isia super foto, no i Ty faktycznie potrafisz przyjąć pozycję leżącą;-)
W nocy sporo z dziewczyn widzę nie mogło spać, ja tam spałam jak zabita !!
Dziś na 15:30 idę do gina i na KTG. Nie chwaliłam się Wam, ale wczoraj odebrałam wyniki krwi i hemoglobina z 10,4 podskoczyła na 11,8:-)
na obiadek dziś szykuję rosołek, a jutro będzie czerwony barszcz :)
miłego dnia, a rodzącym szybkich porodów !!

aha, rano byłam w Biedrze i kupiłam Małej rajstopki w biało-różowe paski z Myszką Miki :laugh2:
a od 9-15 lutego w ofercie będą body, spodnie, bluzki za 12,99zł i skarpetki 3 w komplecie za 7,49zł

U nas mala ma 3200 i 50 cm:) irodzila sie (podejrzewam) po 4 nad ranem!
Dostala 10 punktow:) lzy mi ciekly jak szalonej jak ja zobaczylam! Porod byl ciezki i trwal okolo 14 godzin... Olivia teraz smacznie spi sobie kolo mnie:) kazdy ja chwali ze taka spokojna hehe tatus przeciol pepowine:) jestem najszczesliwsza osoba na swiecie!
Dagrab- gratuluje kochana!
Dziekuje za kciuki, przydaly sie:))

Magda gratulacje:) dzielnie zniosłaś tyle godzin, więc dobrze, że mała spokojna, da Ci odpocząć:)

Magda nacierpiałaś się ale już masz największą nagrodę! Oliwka wszystko Ci teraz wynagrodzi. Szybko wracajcie do domku. Jeszcze raz gratulacje!

reklama
Do góry