reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Magda - jesteś niesamowita, teraz juz pójdzie szybko!!! Trzymaj sie dzielnie kobitko i życzę Ci abyś juz tulila swoje malenstwo.

Pluszacze - głowa do góry, na pewno wszystko będzie dobrze, ja super wspominam cc i o wiele bardziej przeraża mnie naturalny poród.

Apropo porodu, obudziły mnie mocne skurcze wiec leżeć i liczę. Jak za 4 minuty sie pojawi to będzie to juz 4 skurcze co 10 minut :)

reklama
Magdabb trzymam kciuki, jeszcze troszke kochana. Ale ze ty masz jeszcze sily na pisanie. Chyba najdzielniejsza mamuska na forom :)
Pluszacze nie mysl tak o tym jak o oeracji, pomysl ze juz niedlugo utulisz swoje malensywo w ramionach :)
Werpnika no to i na ciebie rzyszedl czas, mialas te slurvze kolejne. Trzymaj sie i jak tylko bedziesz mogla odezwij sie :)

Ostatnia edycja:
Magdabb, Dagrab, Natalia26 trzymam kciuki. Ale się hurtem rzuciłyście, ciekawe która pierwsza zostanie lutową mamą.

Weronika Mudant widzę, że też chcesz się z nimi ścigać. Daj znać jak rozwój akcji :-)

Widzę, że tu więcej osób co dospać nie mogą.

Blizniak Dominiczek jak Ci przesypia noc? I jak Ci idzie zrzucanie wagi?
Twój synuś jest rozbrajający. Tylko go tulić i całować.

Tynka śliczny ten Twój Maciuś. Na tej drugiej fotce jak laleczka wygląda.

Susi wiem co czujesz z tą zgagą, mnie dopadła na samej końcówce, nie spałam do 1 w nocy

Pluszacze wszystko będzie dobrze, też dobrze wspominam cesarkę. Naciesz się jeszcze brzuszkiem dziś

Isia kot rewelacyjny, widać jak mu z Tobą dobrze

Ostatnia edycja:
Ciekawe jak tam dziewczyny?? I która została pierwszą lutpwą mamuśką??

Idę zjeść jakieś lekkie śniadanko, bo zgłodniałam!
Oj czuję, że dziś będę miała ciężki dzień:(

Moja ciąża się chyba uwstecznia. Brzuch zamiast się opuścić to mam wrażenie, że jest wyżej niż był. Chyba nie przyjdzie mi rodzić ustami :szok:

dzien dobry dziewczynki :-)

Prosze jak to sie hutrowo na porodowki rzucily :-D powodzenia i bezbolesnych (o ile to mozliwe) porodow, dzieciaczkow zdrowiutkich i szybkiego dochodzenia do siebie juz po Wam zycze :-)

Pluszacze kochanie nie zamartwiaj sie na zapas, juz jutro Leonka wysciskasz mysl tylko o tym, no i lepsze cc
niz ustami jak tu dziewczyny mowia ;-) Bedzie dobrze zobaczysz, nie taki diabel straszny:tak:

Isia super ten kocurek, ja nie moglam miec kotki nigdzie poza nogami a i tak do brzucha sie wtulala. Teraz tez mi dogrzewa plecki przy @, kochane zwierzaki :-)
A tak zapytam, to zdjecie M robil z okazji Twojej wizyty w lozku? ;-):-D

reklama
Do góry