reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Magda - jesteś niesamowita, teraz juz pójdzie szybko!!! Trzymaj sie dzielnie kobitko i życzę Ci abyś juz tulila swoje malenstwo.

Pluszacze - głowa do góry, na pewno wszystko będzie dobrze, ja super wspominam cc i o wiele bardziej przeraża mnie naturalny poród.

Apropo porodu, obudziły mnie mocne skurcze wiec leżeć i liczę. Jak za 4 minuty sie pojawi to będzie to juz 4 skurcze co 10 minut :)

reklama
Magdabb trzymam kciuki, jeszcze troszke kochana. Ale ze ty masz jeszcze sily na pisanie. Chyba najdzielniejsza mamuska na forom :)
Pluszacze nie mysl tak o tym jak o oeracji, pomysl ze juz niedlugo utulisz swoje malensywo w ramionach :)
Werpnika no to i na ciebie rzyszedl czas, mialas te slurvze kolejne. Trzymaj sie i jak tylko bedziesz mogla odezwij sie :)

Ostatnia edycja:
Magdabb, Dagrab, Natalia26 trzymam kciuki. Ale się hurtem rzuciłyście, ciekawe która pierwsza zostanie lutową mamą.

Weronika Mudant widzę, że też chcesz się z nimi ścigać. Daj znać jak rozwój akcji :-)

Widzę, że tu więcej osób co dospać nie mogą.

Blizniak Dominiczek jak Ci przesypia noc? I jak Ci idzie zrzucanie wagi?
Twój synuś jest rozbrajający. Tylko go tulić i całować.

Tynka śliczny ten Twój Maciuś. Na tej drugiej fotce jak laleczka wygląda.

Susi wiem co czujesz z tą zgagą, mnie dopadła na samej końcówce, nie spałam do 1 w nocy

Pluszacze wszystko będzie dobrze, też dobrze wspominam cesarkę. Naciesz się jeszcze brzuszkiem dziś

Isia kot rewelacyjny, widać jak mu z Tobą dobrze

Ostatnia edycja:
Ciekawe jak tam dziewczyny?? I która została pierwszą lutpwą mamuśką??

Idę zjeść jakieś lekkie śniadanko, bo zgłodniałam!
Oj czuję, że dziś będę miała ciężki dzień:(

Moja ciąża się chyba uwstecznia. Brzuch zamiast się opuścić to mam wrażenie, że jest wyżej niż był. Chyba nie przyjdzie mi rodzić ustami :szok:

dzien dobry dziewczynki :-)

Prosze jak to sie hutrowo na porodowki rzucily :-D powodzenia i bezbolesnych (o ile to mozliwe) porodow, dzieciaczkow zdrowiutkich i szybkiego dochodzenia do siebie juz po Wam zycze :-)

Pluszacze kochanie nie zamartwiaj sie na zapas, juz jutro Leonka wysciskasz mysl tylko o tym, no i lepsze cc
niz ustami jak tu dziewczyny mowia ;-) Bedzie dobrze zobaczysz, nie taki diabel straszny:tak:

Isia super ten kocurek, ja nie moglam miec kotki nigdzie poza nogami a i tak do brzucha sie wtulala. Teraz tez mi dogrzewa plecki przy @, kochane zwierzaki :-)
A tak zapytam, to zdjecie M robil z okazji Twojej wizyty w lozku? ;-):-D

reklama
Do góry