reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

Dagrab urodziła!!!!!!!!!
"Martyna urodzona 1 lutego o 6:10 waga 3720 wzrost 55 cm sn kocham znieczulenie"

a Natalia26 leży w szpitalu i za chwilę w sumie ma mieć cc :)
więć zaraz malucha będzie miała :)

reklama
O matko ale się rzuciły dziewczyny na porodówki! Wielkie gratulacje dla pierwszych lutowych mamuś i zdrówka dla cudownych dzieciaczków!

ale fajnie:) gratulacje i powodzenia następnym:) ciekawe, która z nas wszystkich będzie ostatnia ;p

Isia, extra ten Twój kocur, a wiesz? myślałam, że jesteś ciemnowłosa! heh czasem mam tak, że sobie ludzi wyobrażam, ale nie wszystkich;)

u mnie cisza, i niech tak trwa...

Kochane ale Wam to poszło sprawnie!! super datę wybrały Wasze maluszki, też bym chciała:-D Rozmawiałam wczoraj z Karolcią i mówiłam że dzisiaj wieczorem może wychodzić, zobaczymy czy posłucha mamusi
Mnie się dzisiaj śniło że urodziłam, ach jaka była śliczniutka, i tak patrzyła na mnie oczętami:tak:

Magda
Ty też na pewno już PO. GRATULACJE!! Niesamowita jesteś, cały poród na żywo miałyśmy!! i jakie emocje.
Dagrab Gratulacje!! cudownie że Martynka jest już z Wami:-D
Natalia Ty już może trzymasz maleństwo a może za chwilkę. W każdym razie już gratuluję!!
isia Ale śliczny Tomaszek:-D bardzo podobają mi się rude kocurki:tak:
Pluszacze będzie dobrze!! chociaż rozumiem zdenerwowanie połączone z ekscytacją:tak: też jutro miałam być cięta....buuu a tak to trzeba czekać na bóle które nie wiadomo kiedy nadejdą

ojej widze, ze nocka byla dzis tu bardzo aktywna :-)
Gratulacje dla rozpakowanych LUTOWYCH dziewczyn :-):-):-):-) piekny dzien dzis!!!! :-) ale sie ciesze, ze juz luty!!! :-)
u nas cisza i mam wrazenie jakby nigdy nie mialo sie zaczac :crazy:

Cześć dziewczyny.ja na chwilke 1 ręka z telefonu bo w 2 ręce kroplowka . Do południa tytus będzie po drugiej stronie brzucha.czekamy na cc aż się zwolni sala operacyjna.

No dziewczyny luty rozpoczęty to można się rozpakowywać:-)
Dagrab
moje grarulacje!!!
Natalia, Mitra powodzenia!
Magdab
a jak tam u Ciebie???
W kolejce na dziś jest jeszcze M85, ale na razie nie mam żadnych aktualnych wieści...to która jeszcze na dziś chętna?????
Ja dziś noc miałam wyjątkowo udaną, spałam chyba z 5-6 godzin, a to jak na mnie naprawdę duży sukces:)

O Mitra a ja myślałam, ze Ty już po, to trzymam bardzo mocno kciuki:tak:
Dagrab ogromniaste gratulacje:-)
Magda ty też już chyba po:confused:
Weronika pewnie udała się do szpitala:happy2:
Isia kocur boski ile waży?\
Pluszacze nic się nie bój już wyjmą synka i cały strach minie

Ja padam na nos zasnęłam ok 5 o 8 córa się obudziła a z racji akcji "szukanie monety" nie idzie do przedszkola więc będę chodzić na rzęsach:baffled:

reklama
Do góry