reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

Dagrab urodziła!!!!!!!!!
"Martyna urodzona 1 lutego o 6:10 waga 3720 wzrost 55 cm sn kocham znieczulenie"

a Natalia26 leży w szpitalu i za chwilę w sumie ma mieć cc :)
więć zaraz malucha będzie miała :)

reklama
O matko ale się rzuciły dziewczyny na porodówki! Wielkie gratulacje dla pierwszych lutowych mamuś i zdrówka dla cudownych dzieciaczków!

ale fajnie:) gratulacje i powodzenia następnym:) ciekawe, która z nas wszystkich będzie ostatnia ;p

Isia, extra ten Twój kocur, a wiesz? myślałam, że jesteś ciemnowłosa! heh czasem mam tak, że sobie ludzi wyobrażam, ale nie wszystkich;)

u mnie cisza, i niech tak trwa...

Kochane ale Wam to poszło sprawnie!! super datę wybrały Wasze maluszki, też bym chciała:-D Rozmawiałam wczoraj z Karolcią i mówiłam że dzisiaj wieczorem może wychodzić, zobaczymy czy posłucha mamusi
Mnie się dzisiaj śniło że urodziłam, ach jaka była śliczniutka, i tak patrzyła na mnie oczętami:tak:

Magda
Ty też na pewno już PO. GRATULACJE!! Niesamowita jesteś, cały poród na żywo miałyśmy!! i jakie emocje.
Dagrab Gratulacje!! cudownie że Martynka jest już z Wami:-D
Natalia Ty już może trzymasz maleństwo a może za chwilkę. W każdym razie już gratuluję!!
isia Ale śliczny Tomaszek:-D bardzo podobają mi się rude kocurki:tak:
Pluszacze będzie dobrze!! chociaż rozumiem zdenerwowanie połączone z ekscytacją:tak: też jutro miałam być cięta....buuu a tak to trzeba czekać na bóle które nie wiadomo kiedy nadejdą

ojej widze, ze nocka byla dzis tu bardzo aktywna :-)
Gratulacje dla rozpakowanych LUTOWYCH dziewczyn :-):-):-):-) piekny dzien dzis!!!! :-) ale sie ciesze, ze juz luty!!! :-)
u nas cisza i mam wrazenie jakby nigdy nie mialo sie zaczac :crazy:

Cześć dziewczyny.ja na chwilke 1 ręka z telefonu bo w 2 ręce kroplowka . Do południa tytus będzie po drugiej stronie brzucha.czekamy na cc aż się zwolni sala operacyjna.

No dziewczyny luty rozpoczęty to można się rozpakowywać:-)
Dagrab
moje grarulacje!!!
Natalia, Mitra powodzenia!
Magdab
a jak tam u Ciebie???
W kolejce na dziś jest jeszcze M85, ale na razie nie mam żadnych aktualnych wieści...to która jeszcze na dziś chętna?????
Ja dziś noc miałam wyjątkowo udaną, spałam chyba z 5-6 godzin, a to jak na mnie naprawdę duży sukces:)

O Mitra a ja myślałam, ze Ty już po, to trzymam bardzo mocno kciuki:tak:
Dagrab ogromniaste gratulacje:-)
Magda ty też już chyba po:confused:
Weronika pewnie udała się do szpitala:happy2:
Isia kocur boski ile waży?\
Pluszacze nic się nie bój już wyjmą synka i cały strach minie

Ja padam na nos zasnęłam ok 5 o 8 córa się obudziła a z racji akcji "szukanie monety" nie idzie do przedszkola więc będę chodzić na rzęsach:baffled:

reklama
Do góry