reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

magda wielkie gratulacje :-):-)

Mitra powodzenia :)

Pluszacze nic się nie bój, dasz radę jutro i będziesz miała synalka ze sobą już :tak:

Kitek ja też dziś do gina lecę, gratulacje poprawy hemoglobiny :-). Ja o dziwo nie miałam na dziś żadnych badań - ginka chyba nie wierzyła że dotrwam do tego momentu ;-).

Isia fajny kocurek.

A ja miałam dziś spoko noc, zresztą jak każda ;-), tylko śniło mi się że mi wody odchodzą i chodziłam co jakiś czas do wc na siku i kontrolowałam czy nic się nie dzieje.

Antila powodzenia w akcji "kupa", może córa się kimnie w ciągu dnia to sobie odpoczniesz :)

reklama
Mitra- to czekamy na Tytusa!

Ciekawe jak tam Weronika...

Ja dzisiaj mam wizytę o 16, zobaczymy co tam u dzidziola słychać.

Magda dzielna mamuska z Ciebie, tyle godzin sie biedactwo nameczylas, ale teraz masz juz Kruszynke i wszystko Ci wynagrodzi :-)
pozdrawiam i gratuluje no i oczywiscie duuuuuzo zdrowka dla Malutkiej :-)

P.S.
a relacja na "zywo" no cos niesamowitego :-D

ciesze sie bardzo razem z Wami z narodzin kazdej malej istotki i musze sie przyznac, ze luty dla mnie sie zaczal poczuciem pustki i lzami ale to chyba normalne ze im blizej terminu tym mniej sobie radze sama ze soba. Nie bede Wam smucic trzymam kciuki za pozostale mamuski i wybaczcie jesli ktoras pomine z gratulacjami.

Ostatnia edycja:
Witam,

Oojejku nowe mamusie- gorące gratulacje!:-):-)

Ja mam kiepski nastrój, noc do dupy i chcę już urodzić bo mam dość czekania, a chcę mieć małego przy sobie....

Spałam może 3 godziny, a przyśniło się coś takiego. Łóżeczko dziecka było w innym pokoju. Ja urodziłam wieczorem i położyłam dziecko do łóżeczka a ja poszłam spać. Wstaję rano bo sobie myślę, że może gdzie się udusiło tam, bo nic się nie darło. Patrzę a to dziecko zrobiło się 'kotem' i co ja przykładam cyca i kot ssie... no co za szit :wściekła/y: Mam dość. Czy to wina stresu jaki teraz mam, czy to ciąża robi takie problemy z spaniem... Ehhh zmykam jakiś film oglądnąć bo mnie dziś trafi.

Hej kochane. O 5 Was podczytywałam i była strona 999 a teraz już 1003 :-D
Gratuluje Magdabb i dagrab !!! Piękne rozpoczęcie lutego :-) trzymajcie się cieplutko.

Wpadłam tylko napisać, że oddałam próbki moczu i krwi i odebrałam wyniki na GBS - nie wyhodowano. Więc wielkie UFFF :-)

Weronika dawaj dawaj trzymam kciuki :-)

Magda, super, że już jesteście PO :) Gratuluję i buziaczki dla Was :*

Hooba, Daissy powodzenia na wizytach!

Lady takich snów nie wolno brać na serio, bo kobietom w ciąży często śni się, że rodzą psy, kotki, inne zwierzątka, czy dziwne coś (mi się kiedyś śniło, że urodziłam trójkątną taką galaretowatą obcą istotę :szok:), to nasz mózg robi sobie z nas jaja !! może w ciągu dnia odeśpisz troszkę :tak:

Myszka współczuję Ci tych łez i smutków !! :* trzymaj się kochana :*
Dee super, że nic nie wyhodowano :) możesz odetchnąć spokojnie :)

Magdabb, wycaluj malineczke :**** ogromne gratulacje Dzielna mamuska z Ciebie :*******

Myszka, zadne slowa nie zagoja ran i nie wypelnia smutku :( Ale mocno sciskam i przytulam :****** samej lezki mi polecialy

reklama
Myszka przytulam Cię bo cóż moge innego zrobić, nie jestem w stanie ogarnąć tego co czujesz więc moge jedynie przesłać Ci jak najlepsze myśli i fluidy, wszystko się ułoży!

kitek - były większe rozmiary? w sensie takie 104 bo rozumiem, że kupiłaś dla maluszka?:)

Do góry