reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Luty 2012

magda wielkie gratulacje :-):-)

Mitra powodzenia :)

Pluszacze nic się nie bój, dasz radę jutro i będziesz miała synalka ze sobą już :tak:

Kitek ja też dziś do gina lecę, gratulacje poprawy hemoglobiny :-). Ja o dziwo nie miałam na dziś żadnych badań - ginka chyba nie wierzyła że dotrwam do tego momentu ;-).

Isia fajny kocurek.

A ja miałam dziś spoko noc, zresztą jak każda ;-), tylko śniło mi się że mi wody odchodzą i chodziłam co jakiś czas do wc na siku i kontrolowałam czy nic się nie dzieje.

Antila powodzenia w akcji "kupa", może córa się kimnie w ciągu dnia to sobie odpoczniesz :)

reklama
Mitra- to czekamy na Tytusa!

Ciekawe jak tam Weronika...

Ja dzisiaj mam wizytę o 16, zobaczymy co tam u dzidziola słychać.

Magda dzielna mamuska z Ciebie, tyle godzin sie biedactwo nameczylas, ale teraz masz juz Kruszynke i wszystko Ci wynagrodzi :-)
pozdrawiam i gratuluje no i oczywiscie duuuuuzo zdrowka dla Malutkiej :-)

P.S.
a relacja na "zywo" no cos niesamowitego :-D

ciesze sie bardzo razem z Wami z narodzin kazdej malej istotki i musze sie przyznac, ze luty dla mnie sie zaczal poczuciem pustki i lzami ale to chyba normalne ze im blizej terminu tym mniej sobie radze sama ze soba. Nie bede Wam smucic trzymam kciuki za pozostale mamuski i wybaczcie jesli ktoras pomine z gratulacjami.

Ostatnia edycja:
Witam,

Oojejku nowe mamusie- gorące gratulacje!:-):-)

Ja mam kiepski nastrój, noc do dupy i chcę już urodzić bo mam dość czekania, a chcę mieć małego przy sobie....

Spałam może 3 godziny, a przyśniło się coś takiego. Łóżeczko dziecka było w innym pokoju. Ja urodziłam wieczorem i położyłam dziecko do łóżeczka a ja poszłam spać. Wstaję rano bo sobie myślę, że może gdzie się udusiło tam, bo nic się nie darło. Patrzę a to dziecko zrobiło się 'kotem' i co ja przykładam cyca i kot ssie... no co za szit :wściekła/y: Mam dość. Czy to wina stresu jaki teraz mam, czy to ciąża robi takie problemy z spaniem... Ehhh zmykam jakiś film oglądnąć bo mnie dziś trafi.

Hej kochane. O 5 Was podczytywałam i była strona 999 a teraz już 1003 :-D
Gratuluje Magdabb i dagrab !!! Piękne rozpoczęcie lutego :-) trzymajcie się cieplutko.

Wpadłam tylko napisać, że oddałam próbki moczu i krwi i odebrałam wyniki na GBS - nie wyhodowano. Więc wielkie UFFF :-)

Weronika dawaj dawaj trzymam kciuki :-)

Magda, super, że już jesteście PO :) Gratuluję i buziaczki dla Was :*

Hooba, Daissy powodzenia na wizytach!

Lady takich snów nie wolno brać na serio, bo kobietom w ciąży często śni się, że rodzą psy, kotki, inne zwierzątka, czy dziwne coś (mi się kiedyś śniło, że urodziłam trójkątną taką galaretowatą obcą istotę :szok:), to nasz mózg robi sobie z nas jaja !! może w ciągu dnia odeśpisz troszkę :tak:

Myszka współczuję Ci tych łez i smutków !! :* trzymaj się kochana :*
Dee super, że nic nie wyhodowano :) możesz odetchnąć spokojnie :)

Magdabb, wycaluj malineczke :**** ogromne gratulacje Dzielna mamuska z Ciebie :*******

Myszka, zadne slowa nie zagoja ran i nie wypelnia smutku :( Ale mocno sciskam i przytulam :****** samej lezki mi polecialy

reklama
Myszka przytulam Cię bo cóż moge innego zrobić, nie jestem w stanie ogarnąć tego co czujesz więc moge jedynie przesłać Ci jak najlepsze myśli i fluidy, wszystko się ułoży!

kitek - były większe rozmiary? w sensie takie 104 bo rozumiem, że kupiłaś dla maluszka?:)

Do góry