Instynkt wicia gniazda ciagle = 0
Nawet mi kotow klaki nie przeszkadzaja, patrze w druga strone.
Prawie się ze śmiechu zakrztusiłam, jak to czytałam. Mam tak samo!!! Z tym że brak kotów u mnie ;-) Omijam wzrokiem sterty rzeczy w pokoju, które trzeba ogarnąć
;-)
chouette82 Śliczne zdjęcia
pijam ten imbir
z tym że u mnie juz z przeziebieniem jest prawie ok, zostal mi nadal wstrętny suchy kaszel.
kitek no żadnego, stąd nie wiem skąd to cholerstwo?! Chłop odpada
więc nie od niego, bo przytulanki były na Nowy Rok
ja mam wrażenie, że po tych moich sensacjach w wc
dodatkowe osłabienie organizmu i się wdało świństwo. Bo to tez takie dziwne jest, swędzi jak na grzybka, ale zapach wydzieliny raczej normalny, nie jest serowata ani nie ma dziwnego koloru. Przeczekam do poniedziałku chyba, bo swędzi jakby mniej, niech gin to obejrzy. Nie udało mi się zapisać na wizyte do kogo innego wczesniej :/ Ja taką 3-piętrową suszarkę mam z Lidla, nie wiem czy taka sama jak w Biedronce, ale porządne wykonanie, na kółeczkach, cena tez byla ok 60 zł. Kochana, nie przejmuj się znajomymi, powiedz im otwarcie, na tym etapie ciąży coraz bardziej trzeba unikać zarażania się, aby zbędnie nic nie przyspieszyć, więc nie chcesz ryzykować.
Digitalis ryż z warzywami... to żaden przepis... ja się tak żywilam swego czasu jak miałam kłopoty z żołądkiem (wrzody). Ja to robie w wersji mocno dietetycznej
super podstawowej: marchewka, pietruszka, seler - na tym robie wywar, potem dorzucam ryż (sypki najlepiej bo się fajniej gotuje) i jak się już ryż ugotuje to dodaję łyżkę masła/oliwa z oliwek, bez soli. W wersji dla ciut zdrowszego żołądka - wywar na warzywach plus kawałek drobiu (indyk, kurczak), a do tego potem ryż, jak jest mięsko, to nie dodaję masła, trochę osolić można. Dla odrobine jeszcze zdrowszego żołądka - do wywaru można dodać pora/cebulę (ciekawszy smak ma), no i mozna dodać jakiś ziołowych przypraw do smaku
W poniedziałek mój chłop został nauczony robić wersję super podstawową
renatka clotrimazolu używam, znam maść
może dzięki temu nie swędzi mnie bardziej. Więc dzięki temu jestem w stanie wytrzymać jak nie moge się dostac na wizyte do lekarza na obejrzenie.
paluszek, galwaygirl ja mam zamiar skorzystać z tego przepisu na kurczaczka na urodziny Mojego za 2 tygodnie
zamiast piersi mam zamiar nadziać udka, bo kupilam akurat takie bez kości
w sam raz, żeby coś tam wsadzić. A bez tego przepisu nie miałam pomysłu na coś ciekawego
Ja dziś się obudziłam dopiero o 9.50, ale jak się położyłam dopiero o 2! to nic dziwnego
na kanapie lezy mi nastepna porcja prasowania, ale nie chce mi sie tym zająć
Ha! ja Wam wcześniej tego nie pisałam, ale... synuś reaguje na glos i dotyk tatusia swojego
fika od razu, turla się i przesuwa. Ale jak tatuś poruszy sprawę totka, trafienia szóstki, to w brzuchu zapada cisza i spokój. Wredny dzieciuch
nie chce żeby rodzice wygrali
Więc jak synuś mi się wije tak, że wytrzymać nie mogę, to idę do Mojego i mówię, żeby z synem o totku poważnie pogadał ;-)