reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2012

reklama
digitalis- dwa dni temu pomalowałam pół ściany w sypialni bo wyglądała na przyżółcona jak odsunęłam wyrko, żeby poodkurzać, chałupa wysprzątana na błysk, okna też już wymyte. Z przyjemności to sex na naszą dzidzie chyba nie działa w ogóle bo nic sobie z tego nie robi :) nie próbowałam jeszcze tylko tego naparu z liści malin.
Ponad 3kg dziecia w sobie dźwigam to w sumie mogłaby już wyjść, choć termin mam na 02 lutego.

Dzisiaj piekę pasztet, pierwszy raz więc mam nadzieje, że się uda. Pozamrażam porcje to potem podczas karmienia będzie co jeść.

tynka bóle o które pytasz to ja mam od 2 tygodni. I nic się złego nie dzieje, porodu też jakoś nie widać. Mój lekarz twierdzi, że wszystko ok, więc się nie stresuje

maron z tym terminem porodu to ja mam podobnie, co usg to mi co innego mówią. Generalnie w mierę często powtarza się data 20 stycznia, później 28 i 31 stycznia, potem 2,3,6 luty. Bądź tu mądra hehe

Ostatnia edycja:
dobrze wiedziec ze nie tylko u mnie takie rozbieznosci :-D moim zyczeniem jest urodzic jak najwczesniej :-) jesli sie nie uda w styczniu :-p to pierwsze 5 dni lutego :-D heh a dzidzia i tak wyjdzie kiedy zechce :-D

Munie- chciałam L4 zawieźć i pozabierać swoje rzeczy z biura :-) poza tym gin wczoraj powiedział, że jest wszystko superancko, więc trochę pofolgowałam sobie
No i co do tego folgowania... Wykąpałam się i zabrałam za prasowanie, a tu nagle mokro między nogami :eek: poszłam do łazienki, całe majtki mokre kurde, mam nadzieję, że to nie wody... Tzn, że się nie sączą... :eek:

tynka27- Ja mam ten problem, że nie wiem, kiedy zaszłam bo w sumie to nawet takiej prawdziwej miesiączki nie miałąm tylko krwawienie z odstawienia pigułek... A w następnym miesiącu się okazało, że w ciąży jestem :-p

Olcia, a może po kąpieli się dobrze nie wytarłaś? mam nadzieję że to nie wody... a te majtki były raczej wilgotne, czy serio mokre? pytam, bo może to tylko jakiś śluz poleciał?

Olcia to obserwuj czy nic tam wiecej nie leci, choc ja mysle ,ze to woda z kapieli. Mi czasem wylatuje tak troche:sorry:;-)
Paluszek i Agula to dobrze ,ze Kliniczna wybralyscie. Tam tez jest fajna opieka ponoc i jak porod sie dluzy albo cos nie tak to od razu robia cc.
Oczywiscie ,ze juz nie wiem kto co pisal ale te placki bananowe musze zrobic i kurczaka tez:tak: Ja nie lubie na slodko ale teraz w ciazy to nawet zjem , jak mam oprocz tego jakas zupke na pierwsze no a dzieci wiadomo takie rarytasy to zawsze wsuna:tak:
Ja poprasowalam i jestem dumna z siebie :-) Kurcze ale te falbanki to na poczatku nie wiedzialam jak prasowac hihi. Z chlopcami prasowanie bylo latwiejsze. No ale marzylam o coreczce wiec teraz ciesze sie i z tych falbanek;-):-p

Ale że jak hehe miałaby się zassać?? :-D Kurde dziewczyny fakt faktem jestem wyposzczona, ale bez przesady... :-D będę obserwować, co i jak :-)

reklama
Do góry