reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2012

Czesc Dziewuszki!
krisowa zycze Wam duzo duzo zdrowka i zeby Adas sie dobrze chowal!
Kurcze wczoraj pojechalam doslownie pare rzeczy zalatwic, jakies zakupki zrobic i mi 4h zeszlo i jak bylam w ostatnim sklepie to mnie tak potwornie brzuch rozbolal.
A dzisiaj idziemy do znajomych, musze salatke i deser zrobic, w domu troche ogarnac a brzuch ciagle boli.
Franek doprowadza mnie juz do szalu, wczoraj padal deszcz i sie wytarzal i smierdzi od niego jak nie wiem. Nie wyobrazam sobie zebym go miala w domu trzymac, slini wszystko dookola, tam gdzie siedzi na schodach cala sciana jest juz brudna. Dzisiaj znowu przeskoczyl przez barierke, zlapal Tomka myszke i spierdzielil.
Ostatnim razem jak tu byl pogryzl wszystkie zabawki Tomka i Karen lalke i kolezanka sie nie poczula do odkupienia. Teraz jej powiedzialam, ze jak przyjedzie to jedzie z Karen buty odkupic i to na wtorek bo ma w-f.
No dobra bo narzekam jak baba w ciazy a tu Nowy Rok.
Kochane zycze Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, spelnienia marzen, szybkich porodow, grzecznych dzieciatek i czego jeszcze sobie zyczycie!

reklama
Isia ty sie przestan wyglupiac i odpoczywaj kobito juz tylko pare tygodni i nadrobisz sprzatanie to nie zajac nigdzie Ci nie ucieknie, bylas u lekarza z tym bolem brzucha? Jak juz Cie znamy pewnie, nie...

Dziś mieliśmy usg :) wszystko w porządku z młodym, duży chłop jest :)

Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,
z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć!

Załączniki

• new-years-baby.gif
    new-years-baby.gif
    56,1 KB · Wyświetleń: 36
betibeti wszystkie najlepszego z okazji rocznicy:) przejeżdzała dziś obok nas para młoda i zastanawialiśmy sie zmężem jak to jest brać ślub w sylwestra:) a pogoda dziś też szara bura i ponura u nas na ślubie też tak było;)

my podobnie jak Suzi86 Nowy Rok przywitamy w domku. Synuś już nie może doczekać się północy, a "fajerberki" już dawno strzelają:)

EwelinkaK26 pomysł z kartką ciekawy - ja w zeszłym roku po raz pierwszy poważnie podeszłam do postanowień noworocznych. Spisałam je sobie na kartce, rozpisałam etapy realizaji i w zasadzie musze przyznać że się udało:) Lista była bardzo proziaczna: schudnąć, zmienić pracę, zajść w ciążę, (ewentualnie pójść na pielgdrzymkę jeśli nie uda się do sierpnia;) W tym roku chyba sobie odpuszczę bo przyszły rok może być wielką zagadką - przy dziecku wszystko się zmienia.

Wam wszystkim życzę spełnienia marzeń i lekkich porodów bez zbędnych komplikacji, pociechy z dzieci i radości z macierzyństwa:) Obyście jak najlepiej przetrwały pierwsze miesiące z maluszkiem i szybko wróciły do formy:)

Kochane!!!

Życzę Wam, żeby ten Nowy Rok był najlepszy, najprzyjemniejszy,
żeby przyszły same jasne dni, a sny były kolorowe,wieczory pełne nadziei, a poranki beztroskie! Życzę również spokojnego przyjścia na świat Naszym Maluszkom i wiedząc, że ten Rok będzie dla nas niezapomniany, przede wszystkim spokoju i cierpliwości!!!

reklama
Do góry